2777
2789
عنوان

پیام های شوهرم در جواب خیانتش بهم (اسکرین) بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥲🥲🥲🥲 چند سالته ازدواج کردی؟بمیرم برات جنس نر همینقدر مزخرفه

۲۱

ن وقتی بابامو میبینم حالم از مردا بهم میخوره فک میکنم اگ ازدواج کنم تهش اونم خیانت میکنه

خدانکنه🤍

۲۱ن وقتی بابامو میبینم حالم از مردا بهم میخوره فک میکنم اگ ازدواج کنم تهش اونم خیانت میکنهخدانکنه🤍

چرا زندگی اینقدر نامرده لطفا سعی کن روی پای خودت بایستی و موفق بشی خب🥲 الان چیکار میکنی دانشگاه میری یا چی؟

چرا زندگی اینقدر نامرده لطفا سعی کن روی پای خودت بایستی و موفق بشی خب🥲 الان چیکار میکنی دانشگاه میر ...

هعی💔امیدوارم

مهندسی کامپیوتر میخونم دانشگاه رازی

زبانمم شروع کردم ک اگ شرایط مهاجرت پیش اومد بتونم برم با اینکع خیلی خانوادم مخالفن

هعی💔امیدوارممهندسی کامپیوتر میخونم دانشگاه رازیزبانمم شروع کردم ک اگ شرایط مهاجرت پیش اومد بتونم بر ...

ببین اصلا تو فکر خانوادت نباش لطفا هوای مادرت رو داشته باش اول اینجا به یه جای خوب برس بعد که رو پای خودت وایسادی و نون خودت رو خوردی بدون در نظر گرفتن نظر خانوادت راحت مهاجرت کن موفق باشی