2777
2789
عنوان

پیام های شوهرم در جواب خیانتش بهم (اسکرین) بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 37 پست
مگه ازدواج دومت هس ک میگه زندگی قبلیت؟

نه 

منظورش زندگی پیش پدر و مادر م  بود که یکم وضع خوبی نداشتیم

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهم میگه مهریت ببخش تا طلاقت بدم مهریه ۱۴ تاس همشوگرنه هیچوقت طلاقت نمیدم و مجبوری بیای با زن جدیدم ...

نه نمیتونه چون مهریت کمه هم به احتمال زیاد باید یه دفعه بده 

ماشین و خونه اگر داری توقیف کن سریع 

اگرم دیدی به اسم کس دیگه کرده فرار از دین شکایت کن ازش

بگو میام با زن جدیدت زندگی میکنم 

حرص نخور الکی حرصش بده 

دقیقن میگه من مردم بهم کاری ندارن تو مجبوری بیای با زن جدیدم داخل ی خونه زندگی کنی

خوب بلد هست تا وقتی حق رو بهشون میدن همینه من دوستم شوهرش تصادف کرد مرد تا اومد اموال شوهرش رو بگیره و دیه رو بابت مهریه که مثلا حقش هم بود انقدر دوندگی کرد خوشکلم هست دوستم میگفت حتی تو دادگاه میرم پیشنهاد دوستی میدن ببین وضع چقدر خرابه

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

نه نمیتونه چون مهریت کمه هم به احتمال زیاد باید یه دفعه بده ماشین و خونه اگر داری توقیف کن سریع اگرم ...

هبچی نداره ن اسم خودش ن من 

خاک تو سر  حتی حقوق درستی هم نداره 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
دقیقن میگه من مردم بهم کاری ندارن تو مجبوری بیای با زن جدیدم داخل ی خونه زندگی کنی

امضات خیلی به دلم نشست حرف دل منه... میفهمم خیانت بدترین درد هست واسه یه زن

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

نه نمیتونه چون مهریت کمه هم به احتمال زیاد باید یه دفعه بده ماشین و خونه اگر داری توقیف کن سریع اگرم ...

چجوری حرصش بدم 

اگ بگم میام با زن جدیدت زندگی میکنم ک خوشحال میشه میگ حالا بشین زجرت بدم تو خونه با اون زنه

امضات خیلی به دلم نشست حرف دل منه... میفهمم خیانت بدترین درد هست واسه یه زن

فدات 

اصلا اینطور نیس 

هیچ قانونی مجبورت نمیکنه تازه میتونی اذیتش کنی برات خونه بگیره بشینی سر زندگیت

فقط دریه صورت میتونه از خونت بیرونت کنه و طلاقت بده که تکلیف مهریه رو مشخص کنه 

البته که ۱۴ تا سکه چیزی نمیشه ولی گدا میخواد همین رو هم نده 

اگر نیاز داری به پول مهریت عجله نکن برا طلاق 

چجوری حرصش بدم اگ بگم میام با زن جدیدت زندگی میکنم ک خوشحال میشه میگ حالا بشین زجرت بدم تو خونه با ا ...

اون زنه راضی نمیشه بیاد عزیزم 

از زنه شکایت کن به جرم رابطه نامشروع اگر مدرک داری 

اون زنه راضی نمیشه بیاد عزیزم از زنه شکایت کن به جرم رابطه نامشروع اگر مدرک داری

شکایتدکدوم 

مامور کلانتری پرونده فرستاد دادگاه  بهم گفت این پبامک ها زیاد پیگیر نمیشن 

هبچی نداره ن اسم خودش ن من خاک تو سر حتی حقوق درستی هم نداره

دیگه صبر کن تا ای دادگاه مهریه بیاد 

اول و اخر باید توافق کنید ولی از الان شما حرف توافق نزن چون فقط میگه باید ببخشی طلاقت بدم 

بگو منم قصد طلاق ندارم 

اون زنه  الان بهش فشار میاره تو رو طلاق بده 

2810