2777
2789
واقعا راحته برای همین اکثرا انتخابش میکنندریاضی و انسانی خیلی رشته های سختی هستند

😐😐😐من خودم انسانی هستم ولی تجربی سخت ترین رشته هست خیر اکثرا دوست دارند پزشک شن برای همین میرن تجربی نه چون آسونه  که بعدش میفهمن پزشک شدند هزار برابر سخت تر هست چطور آسون هست که معدل باید ۱۹/۱۸ باشه ولی انسانی و ریاضی معدل کمتر هم میشه رفت من خواهرم تجربی هست بخدا حجم درس ها و سخت بودنش از من بیشتر هست با این که دهم هست 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جهت اطلاع خودم میپرسم ، میخواستم بدونم تخصصش دارید در این زمینه صحبت می‌کنید یا سه سال تجربی خوندین ...

من دیپلم تجربی سال ۸۰ با معدل ۱۸ هستم بعدش هم پرستاری خوندم ولی سر کار نرفتم چون شغل پرستاری رو دوست نداشتم.

2805
من دیپلم تجربی سال ۸۰ با معدل ۱۸ هستم بعدش هم پرستاری خوندم ولی سر کار نرفتم چون شغل پرستاری رو دوست ...

بسیار هم عالی بنده در رابطه با رشته درسی تون پرسیدم نه رشته دانشگاهی تون ، پس هم من هم خودتون و هم هزاران نفر دیگه تجربی خوندیم و میدونیم سخته ، تجربه ای از فضای ریاضی نداریم و نمیتونیم نظر خاصی بدیم 🤍

ببین اکثر کتابهای ریاضی و تجربی مثل همه بستگی داره چی دوست دارین و استعدادتون چیه ریاضی ممکنه موفق شدن راحت تر باشه چون متقاضی خیلی کمتر از تجربیه بیشتر به نظرم به سخت و آسون بودنش نگاه نکنین به بازار کارش توجه کنین چون به نظرم سه سال سختی کشیدن بهتر از یک عمره

بسیار هم عالی بنده در رابطه با رشته درسی تون پرسیدم نه رشته دانشگاهی تون ، پس هم من هم خودتون و هم ...

ریاضی سخت تره عزیزم من برادرهام رشته ی ریاضی فیزیک بودن مخصوصا نظام قدیم خیلی سخت بود

ریاضی سخت تره عزیزم من برادرهام رشته ی ریاضی فیزیک بودن مخصوصا نظام قدیم خیلی سخت بود

اصلا نمیشه سخی و آسونی رو مشخص کرد بستگی به استعداد فرد داره به نظرم رشته ریاضی و تجربی تفاوت چندانی ندارن چون الان فیزیک ، ریاضی ، شیمی و.... کاملا مشترکه فقط مثلثات و زیست متفاوته

به علاقه بستگی داره 

میگن ریاضی سخت تره ولی برای من راحته چون خیلی علاقه دارم ،درحالی که فکرمی‌کنم تجربی خیلی سخت باشه .

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
ببین اکثر کتابهای ریاضی و تجربی مثل همه بستگی داره چی دوست دارین و استعدادتون چیه ریاضی ممکنه موفق ش ...

اصلا ریاضی و فیزیکشون قابل مقایسه با هم نیست + دو تا هندسه که ریاضی فیزیک داره

فقط شیمیشون یکیه و فیزیک دهمشون

زیست جانوری و زیست و بهداشت که آب خوردنه

زیست گیاهی سو سو (متعادل)

زیست سلولی مولکولی چالش برانگیزترین کتاب رشته ی تجربی

اصلا ریاضی و فیزیکشون قابل مقایسه با هم نیست + دو تا هندسه که ریاضی فیزیک دارهفقط شیمیشون یکیه و فیز ...

فیزیک دهم ریاضی یه فصل بیشتره از تجربی ها .

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
اصلا ریاضی و فیزیکشون قابل مقایسه با هم نیست + دو تا هندسه که ریاضی فیزیک دارهفقط شیمیشون یکیه و فیز ...

بخدا فک میکنین زیست سادس من امسال دارم از شیمی و فیزیکو ریاضی نمره میگیرم ولی خودمو میکشم آخرشم در حد ۱۸ میشه نمره زیستم

امسال دهم ریاضی و فیزیک و شیمی کاملا یکیه فقط فکر کنم فیزیک یه فصل اضافه تر داره

2810