2777
2789
ریاضی فیزیک سخت‌ترین رشته اس ولی اگه قبول شی رشته خیلی خوبیه و امکان بورسیه هم زیاده

رشته تجربی کنکورش سخت تره چون همه میخوان پزشکی و ... قبول بشن و تعداد داوطلبان تجربی خیلی بیشتر از ریاضی فیزیک هستن

تجربی که آب خوردنه. کجاش سخته؟همه چیزش سو سو ئهیه خرده فیزیک یه خرده ریاضی زیست و شیمی هم که راحتنزم ...

اب خوردن بود این همه داوطلب قبول میشدند اصلا آب خوردن نیست سخت ترین رشته از نظر من همین هست با یکم تحقیق متوجه میشوید و دیدن کتاب هاش

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
ریاضی در کل سخت ترهولی رقابت تو کنکور تجربی بسیار بسیار وحشتناکتره

آره بابا مسخره ترین کار اینه که دیپلم تجربی بگیری اگه عالی نباشی در حد پزشکی و دندانپزشکی  رسما هیچ گ...هی نمیشی تو تحصیل و کارت

حتی بچه های خوب تجربی که در حد ۱۶ و۱۷ میارن به هیچ موفقیتی تو زندگیشون دست پیدا نمیکنن یه مشت رشته ی مسخره ی اشباع شده مجبوری بخونی

اب خوردن بود این همه داوطلب قبول میشدند اصلا آب خوردن نیست سخت ترین رشته از نظر من همین هست با یکم ت ...

واقعا راحته برای همین اکثرا انتخابش میکنند

ریاضی و انسانی خیلی رشته های سختی هستند

2810