2777
2789
اصلا نمیشه سخی و آسونی رو مشخص کرد بستگی به استعداد فرد داره به نظرم رشته ریاضی و تجربی تفاوت چندانی ...

کی گفته فیزیک و ریاضی شون باهم مشترکه؟

اگه خودت تجربی هستی که داری غلو میکنی.

نمیدونم چرا بچه های تجربی اینطوری شدن؟

چندوقت پیش هم یکیشون به یه رشته انسانی میگفت ما یه عالمه کتاب اضافه تر از شما میخونیم عربی و ادبیات فارسی شما رو هم میخونیم تا بعد که من بهش ثابت کردم که ادبیات و عربی شما با انسانی ها زمین تا آسمون فرق داره.البته این جو خودشیفتگی همیشه بین بچه های تجربی وجود داشته و داره متاسفانه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته فیزیک و ریاضی شون باهم مشترکه؟اگه خودت تجربی هستی که داری غلو میکنی.نمیدونم چرا بچه های تجرب ...

ببخشید ولی دهم تجربی کتاب ادبیات و جغرافیا دینی کاملا بین انسانی ریاضی و تجربی مشترکه حتی میتونم عکس کتاب براتون بفرستم

بله درسته یازدهم و دوازدهم هم کاملا تفاوت داره

حالا باز یازدهم و دوازدهم دقیق نمیدونم ولی پایه دهم کتاب ریاضی و شیمی کاملا مشترکه و کتاب فیزیک هم فقط یک فصل ریاضی بیشتره

2805
بخدا فک میکنین زیست سادس من امسال دارم از شیمی و فیزیکو ریاضی نمره میگیرم ولی خودمو میکشم آخرشم در ح ...

۱۸ خوبه

من زیست و شیمی ۲۰ میگرفتم اما تو فیزیک و ریاضی ریپ میزدم به زور خرخونی ۱۶ و۱۷ میگرفتم.

شدیدا خرخون بودیم ما تجربی ها کلا تجربی ها زمان ما معروف بودن به خرخونی🤦‍♀️😄

۱۸ خوبهمن زیست و شیمی ۲۰ میگرفتم اما تو فیزیک و ریاضی ریپ میزدم به زور خرخونی ۱۶ و۱۷ میگرفتم.شدیدا خ ...

وای ببین واقعا دارم پاره میشم سر زیست😂😁 هرچیزی رو که بخوام حل کنم اوکیه ولی زیست به زور ۱۸ گرفتم باز خدا تا امتحانای بعد بزرگه😩😁

ببخشید ولی دهم تجربی کتاب ادبیات و جغرافیا دینی کاملا بین انسانی ریاضی و تجربی مشترکه حتی میتونم عکس ...

عزیزم اونا علوم و فنون ادبی دارن، منطق و اقتصاد دارن یه عربی وحشتناک دارن و حتی تاریخ و دین و زندگیشون با شما فرق داره و تخصصیه.اینا قبول نیست برای اینکه بپذیرید هر رشته ای سختیهای خددش رو داره؟

عزیزم اونا علوم و فنون ادبی دارن، منطق و اقتصاد دارن یه عربی وحشتناک دارن و حتی تاریخ و دین و زندگیش ...

اصلا حرفم این نیست یک رشته سخت تره هر رشته ای سختی خودشو داره و با توجه به استعداد اون فرد هست که کدوم براش سخته ولی خب جدنی کتاب ادبیات عربی دینی و جغرافیا انسانی و تجربی دهم یکیه البته ممکنه چون رشته انسانی درس تخصصی محسوب میشه بیشتر بازکنن مباحث رو ولی کتاب درسی پایه دهم یکیه

باید میرفتی رشته ریاضی برای دانشگاه رفتن هم بهتر بود

اره خب ولی تو شهرستانی که ما الان زندگی میکنیم شرایط شغل های مهندسی و .... واسه زن خیلی زیاد نیست تجربی بازار کار بیشتری داره

اصلا حرفم این نیست یک رشته سخت تره هر رشته ای سختی خودشو داره و با توجه به استعداد اون فرد هست که کد ...

نخیر عزیزم عربیشون با شما یکی نیست بعدش هم نوشتم که اونا دروس تخصصی خودشونو دارن + جامعه شناسی که فراموش کردم تو اون پست بنویسم و واقعا درسهاشون سخته

ببین عزیزم این یه واقعیته که علوم تجربی راحت ترین رشته ی نظریه برای همین دو برابر بقیه ی رشته ها متقاضی داره.من اصلا نمیخوام ارزش رشته ی تجربی رو پایین بیارم ولی در مقایسه با انسانی و ریاضی واقعا راحت تره و یه رشته ی متعادله.

اره خب ولی تو شهرستانی که ما الان زندگی میکنیم شرایط شغل های مهندسی و .... واسه زن خیلی زیاد نیست تج ...

مثلا چه رشته هایی از تجربی بازار کار داره؟

ببین خانم گلی  پیراپزشکی ها به جز پرستاری و تا حدودی علوم آزمایشگاهی بقیه بازار کار درست و حسابی ندارن حتی فیزیوتراپی که میدونی درحد پزشکی سخته قبولیش.تغذیه، هوشبری،مامایی،اتاق عمل،رادیولوژی که عملا افتضاحه بازار کارشون پزشکی و دندانپزشکی و تا حدودی داروسازی خب تکلیفشون مشخصه و برترین رشته ها هستن اما قبولیشون خیلی خیلی سخته.

ضمنا شغل پرستاری در عین دارا بودن بازار کار عالی اما این بدون خیلی استقامت و پایداری میخواد دوام آوردن تو این شغل.