دلسترسرد مدیر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 4599 عنوان چن تا کتاب تو سبک شازده کوچولو بگین | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 54 پست چن تا کتاب که حسمثبت داشته باشن و از درون حالتو خوب کنه معرفی کنین شازده کوچولو خیلی خوب بود کتابایی تو این سبک و با بیان ساده ولی دلنشینممنون 1403/08/25 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تابان_دخت عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 1843 اون کتاب اولی اصلا چیز خاصی نداشت کلا دو خط بود 🤔عه اینم ممنون میخونم بله خیلی کمه ولی خوندنش حس خوبی داره💓
دلسترسرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 4599 بله خیلی کمه ولی خوندنش حس خوبی داره💓 یآدم رفت راجع به چی بود
دلسترسرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 4599 اسم کتابا رو هرچی فکر میکنم یادم نمیاد چون کوچیک بودن و یه دوره ای تندتند میخوندم حتی داستانا رو هم ... مرسی برا امشب یه فیلممیبینم ❤️
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7412 مرسی 🥰هری پاتر تو خوندی؟ آره هم خوندم هم فیلمشو دیدم حدود ۲ سالی میشه پاتر هدم هیچوقت برام تکراری نشده شما خوندی؟ اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.
_telli_ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 5666 اون پسرک ... چیز جالبی نداشت اصلا دو خط بود فقط 🤣🤣یادم رفت کلا چی بود هری پاتر خوندی تو ارزش خوندن ... آره خوندم....من دوست داشتم...وقتی فیلمشم ببینی خیلی بیشتر مزه میده.....آنشرلی رو هم خوندم...البته خیلی وقت پیش ....ولی خیلی اونم دوست داشتم. ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
دلسترسرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 4599 آره هم خوندم هم فیلمشو دیدم حدود ۲ سالی میشه پاتر هدم هیچوقت برام تکراری نشده شما خوندی؟ ن میخوام شروع کنم چون مجموعه س و خیلی همگرونه صوتی ش فک کنم از یه تومن بزنه بالا برا همین تو خریدش دو ب شک بودم خواستم اول نظر بقیه رو بدونم
دلسترسرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 4599 آره خوندم....من دوست داشتم...وقتی فیلمشم ببینی خیلی بیشتر مزه میده.....آنشرلی رو هم خوندم...البته خی ... ینی فیلمش ببینم دیگه لازم نمیشه کتابشو بخونم فیلمش رو دانلود کنم
_telli_ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 5666 ن میخوام شروع کنم چون مجموعه س و خیلی همگرونه صوتی ش فک کنم از یه تومن بزنه بالا برا همین تو خریدش ... من صوتی نمیتونم زیاد گوش بدم....وسطاش حواسم پرت میشه..میرم تو افکار خودم😅 ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
دلسترسرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 4599 درباره معنای زندگی بود کلی کتاب تاریخی میخونم کتاب که تموم میشه یادممیره اصلا چی بود چی شد یکی نیس بگه اصلا چرا میخونی
_telli_ عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 5666 حالا کخ صوتی گوش میدی،میخوای یه کانال توی کست باکس بهت معرفی کنم؟کتاب نیست ولی خیلی خوبه...صداهای فیلم هاست ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7412 ن میخوام شروع کنم چون مجموعه س و خیلی همگرونه صوتی ش فک کنم از یه تومن بزنه بالا برا همین تو خریدش ... اره خیلی خوبه باور میکنی من همه جلداشو پی دی اف خوندمکه جمعا میشد ۳ هزار و خورده ای صفحه/:"ولی خیلی خوبه ارزشش و داره ببین میتونی از یه کتابخونه یا دوست و آشنایی قرض بگیری اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.
دلسترسرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 4599 من صوتی نمیتونم زیاد گوش بدم....وسطاش حواسم پرت میشه..میرم تو افکار خودم😅 ن دیگه باید تمرکز کنی روش بیشتر وقتایی که داری کار میکنی به خودت میای میبینی ساعت ها بدون استراحت هم کار کردی هم کتاب گوش دادی ولی دراز میکشم تا کتاب شروع میشه من میخوابم 🤣
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7412 کلی کتاب تاریخی میخونم کتاب که تموم میشه یادممیره اصلا چی بود چی شد یکی نیس بگه اصلا چرا میخونی چند تاشو میشه معرفی کنی اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.