2777
2789
عنوان

داخل استوریش بهم گفت بیشخصیت 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 26 پست
رفتارت به معنای واقعی اشتباه بوده

مناشتباهمو قبول کردم و بهش گفتم بابتش متاسفم 

ولی اون استوری برای من گذاشت که بیشخصیتی و... ج پیاممو نداد 

تازه من از عمد اینکارو نکردم رفتم براش کادو بگیرم ولی اون از عمد بهم بی احترامی کرد بهش گفتم کجایی گفت الان وقت ندارم بسلامت برو خونه 

رفتار من زشت تره یا اون؟🙂

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مناشتباهمو قبول کردم و بهش گفتم بابتش متاسفم ولی اون استوری برای من گذاشت که بیشخصیتی و... ج پیاممو ...

ببین گل..به عنوان یه خواهر یا شاید هم غریبه بیا منطقی حرف بزنیم

اول اینکه ایشون تو استوری نگفتن بی شخصیت، با توجه به حرف خودت فقط گفتن رفتار انسان شخصیتش رو نشون میده. تازه ممکنه هر مقصود و منظوری از این استوری داشته باشن و شاید شما منظورشون نباشی.

دوم هم اینکه خود من به شخصه از آدمای بد قول و بیخیال به شدت متنفرررررم. شاید برای شما موضوع خاصی نباشه اما شاید آقاتون مثل من بدش میاد از این موضوع و وقتی دیده اینقدر بی اهمیت هستید کلی اذیت شده و فکرا کرده پیشش. این تلافی هم که میگید برای همین سرتون آورده. دقت کنید ببینید اولین باره این اتفاق افتاده یا قبلا هم بد قولی هایی داشتید؟ راجب تلافی هم زودرنج نباشید، فقط بعضی وقتا آدما دلشون می‌خوان چیزی که اذیت شدن رو سر طرف بیارن تا بفهمه چه حس و حالی داشتن. تو این مواقع لبخند بزن و استقبال کن چون یه جورایی داره ناز میکنه« آقایون هم دلشون می‌شکنه یه وقتا»😹

سوم هم اینکه ببین تو عذر خواهی کردی. اما از صمیم قلب بوده؟ اگه نبوده برو ببینش. از دل در بیار..بهش قول بده تکرار نمیشه و بهش بفهمون قصدی و عمدی نبوده. 

اما اگه واقعا همه‌ی این کار هارو عمیقا کردی پس منتظر بمون، بزار فکراشو می‌کنه و برمیگرده. بعد برگشتن، تو هم ازش انتقاد کن و بگو. بگو که برای همچین موضوعاتی وقتی معذرت خواهی میشه نباید دلخوری پیش بیاد. همینطور که تو رعایت میکنی اونم باید بکنه 

این کاربری دست چندین نفر است.
ببین گل..به عنوان یه خواهر یا شاید هم غریبه بیا منطقی حرف بزنیماول اینکه ایشون تو استوری نگفتن بی شخ ...

نه واقعا از عمد نبوده تا رفتم برا تولدش کادو بگیرم دیر شد 

و پیام بهش دادم عذرخواهی کردم ولی اون خیلی واکنش نشون داد

الان بنظرت چه کاری درسته که من انجام بدم؟ولش کنم خودشبیاد یا خودم بهش پیام بدم؟آخه عذرخواهی کردم میترسمزیادی اصرار کنم سبک شم

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
2805
نه واقعا از عمد نبوده تا رفتم برا تولدش کادو بگیرم دیر شد و پیام بهش دادم عذرخواهی کردم ولی اون خیلی ...

اولین مورد قبل عذر خواهی یاد گرفتن است. از اونجایی که نامزدت بود فکر کنم آره؟ قشنگ ببین چیا اذیتش میکنند. سعی کن انجامشون ندی و بیشتر دقت کنی. اونقدر آدم داشتیم که معذرت خواستن صد ها بار اما باز تکرار کردن اشتباهاتشون رو.

دومین مورد هم اینکه ببین پیام عذر خواهی که دادی واقعا از ته قلب بوده؟ بعضیا هول هولکی پیام میدن که « باشه ببخشید حالا، تو هم ناز نکن...» از این مدل پیام ها میدن که واقعا آزار دهنده هست. اگه این مدلی دادی، یه پیام خوب و طولانی بده و عمیقأ معذرت بخواه و دلیلش رو توضیح بده

اما!!!

اگه واقعا خوب معذرت خواهی کردی و اون قبول نکرده، هیچ حرکتی نزن. هیچچچچی! بزار اتیشش قطعا خاموش میشه و برمیگرده، اون موقع در واقع اونی که مقصر هست اونه و تو باید دلخوری و انتقاد هاتو با رعایت احترام بهش بگی.

بهش گوشزد کنی که روابط اینطوری از هم می‌پاشه. اینا شما یک روح در دو جسمید و نباید سر این موضوع همچین دلخوری و دعوایی پیش بیاد و باید سعی کنید با هم حلش کنید. 

اگه شخص با شعور و کمالاتی باشن قطعا استقبال می‌کنند حتی اگر انتقاد کنید ازش

این کاربری دست چندین نفر است.
اولین مورد قبل عذر خواهی یاد گرفتن است. از اونجایی که نامزدت بود فکر کنم آره؟ قشنگ ببین چیا اذیتش می ...

نه نامزد نیستیم 

همکاسییم خواستیم آشنا بشم دو هفته هم بود که آشنا شده بودیم

و اینکه من عذرخواهی کردم دیگه حالا با صمیم قلب یا هرچی 

دوباره عذرخواهی کنم با خودش نمیگه من چقدر اویزنشم؟

دقیقا🙂❤همکلاسیمه برای اینکاراش اگه دیگه نیاد دلمم نمیخواد باهاش چشم تو چشم شم

دانشگاه؟

بعید نیست دنبال بهونه بوده باشه تا قطع ارتباط کنه

به هر حال نادیده بگیرش بذار خودش بیاد باهات حرف بزنه

دانشگاه؟بعید نیست دنبال بهونه بوده باشه تا قطع ارتباط کنهبه هر حال نادیده بگیرش بذار خودش بیاد باهات ...

آره 

برگشت و میگه ممنون بخاطر ای مدتی که بودی 

ولی من نمیخوام تموم شه چی بگم بهش؟!

آره برگشت و میگه ممنون بخاطر ای مدتی که بودی ولی من نمیخوام تموم شه چی بگم بهش؟!

وای چقدر رومخ

دیگه عزیزم به خواستن تو نیست تموم شده رفته هر چقدر بیشتر آویزون شی بیشتر ازت بدش میاد

هیچی هم لازم نیست بگی بلاکش کن دیگه هم نگات به نگاش نیوفته فک کن وجود نداره 

اشتباه کردی تو دانشگاه رل زدی

وای چقدر رومخدیگه عزیزم به خواستن تو نیست تموم شده رفته هر چقدر بیشتر آویزون شی بیشتر ازت بدش میادهی ...

پسره احمق خودش برگشت 

الان مشکل دوباره اینه سین میزنه ج نمیده و بدون شب بخیر میره 

هنو اولشه خستم کرده 😑

پسره احمق خودش برگشت الان مشکل دوباره اینه سین میزنه ج نمیده و بدون شب بخیر میره هنو اولشه خستم کرده ...

وقتی برگشت باید رد میکردی

این پسر برای تو موندگار نمیشه همین اول تموم شه بیشتر به نفعته حالا خودت میدونی