2777
2789
عنوان

چرا فکر ملت اینقدر منفی نگره ❓️

163 بازدید | 30 پست

من کلا تو دانشگاه تا اواسط ترم پیش با اساتید رابطه ی خوبی نداشتم به جز با یکی از استادا خیلی صممیمی بودم و این روند ادامه داشت تا اینکه استارت خوب بودنم با اساتید برمیگرده به روزی که رفتم اتاق یکی از اساتیدمون و دید چقدر پیگیرم برای چند تا مطلب 😅کلا حس خوبی بهم میداد ،قبلا خیلی تعریف سخت گیریا و ... شو شنیده بودم ولی اونجا بود که دیدم چقدر مهربونه 😁و فهمیدم چقدر دقت میکنه و حواسش هست سر کلاس چه غلطی میکنم 🫤اونجا بود که تصمیم گرفتم واقعا درس بخونم و واقعا متحولم شدم و از ترم جدید ادامه دادم اون مسیر رو و خوب عملا این ترم استادی نیست نشناسه منو ،خیلی نادره این قضیه 🥴

حالا بریم سر اصل مطلب این پیش زمینه بود ،

🤍🩶🖤

بین این همه اساتید ،یکی از اساتیدم خیلی سخت گیری میکرد و واقعا به جز جلسه ی آخری که اومد ، درساشو میخوندم 😁همیشه هم میگفت هر کی نخونه تو میخونی و بلافاصله سوالتو میپرسی و ...خلاصه تو چشم بودم ،یه هو بحث علمی پیش میومد و باهاش کار دیگه ایم داشتم میگفت بیا این مطلبو هم گوش بده تو خوشت میاد 🫤خوب راست میگفت ...به مرور که گذشت سر یه جریانی که دنبال استاد میگشتم و نبودن شماره شو داد بهم و خلاصه هماهنگ کننده شده بودم 😐خوب اینا واقعا نرماله ...

به مرور که گذشته میگن آنرماله ،به خصوص وقتی پیام میدم و استاد بعدش تماس میگیره باهام درباره ی اون موضوع حرف میزنه ،حتی مسئول آزمایشگاهمون یه چیزی رو قبول نمیکرد ،نشون دادم پیام بین خودم و استاد رو و اینکه باهام تماس گرفته ،دهنش وا مونده بود ...

واقعا آنرماله ؟😑حالا استاد بیرون از محیط کلاس با من اینجوریه وقتی سر کلاسیم سخت گیر ترین آدم نسبت به منه 😂

🤍🩶🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بین این همه اساتید ،یکی از اساتیدم خیلی سخت گیری میکرد و واقعا به جز جلسه ی آخری که اومد ، درساشو می ...

مسلما خیلی مسائل این وسط هست خوب ولی واقعا خیلی بدم میاد به یکی که هم سن بابامه و بچه اش واقعا هم سن منه و اگه سال اول این دانشگاه قبول میشدم ،با بچه اش تو یه دانشگاه و دورشته ی مختلف میخوندیم ،بگه بینتون آنرماله 

🤍🩶🖤
آنرمال میزان اعتماد بیش از حد تو به دیگرانه .

حقیقت چیه ؟!

دقیقا چه عبرتی ؟

وقتی یه استادی سالهاست تو یه جایگاهه و راحت میتونم مشکلات دانشگاهو بهش بگم و ... یا مسئله ای رو برام حل کنه و ...چیش عجیبه ؟هم سن بابامه !بچه اش هم سن منه !ارتباطشو با خانواده اش دیدم و میدونم چه جوریاست ...

من نمیفهمم این فکرای منفی‌چه جوری خطور میکنه 😂

🤍🩶🖤
2810