2777
2789

چرا انقدر قضاوت ؟ حداقل سوال کنید قبلش بعد بهم بگید مادر بد من پسرم مشکل گفتار داره گفتار درمانش گفت امسال مدرسه نفرستش تا باهاش کار کنیم برای سال آینده وگرنه کدوم مادری دلش میاد بچش رو مدرسه نفرسته ؟؟؟؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله سال دیگه با موفقیت مدرسه رو شروع میکنناین کاربرها هم که به شما نگفتن مادر بدی هستی خدای نکرد ...

ممنونم گل 

همین چطور دلت میاد ؟ از صد تا فحش بدتره بنظرم 

بنظرم اشتباه کردی مگ مشکلش در چ حد بود؟

پسر خواهر منم خ مشکل گفتار داشت ولی ب محض ورود ب مدرسه خوب شد

هم درسش عالیه هم صحبت کردنش

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
خب وقتی نگفتی بچه ات به چه دلیل مدرسه نرفته ، اونها هم اطلاع نداشتن و شما رو مقصر دونستن

خب نپرسیدن که گفتن چند سالشه مدرسه نمیره منم گفتم نه 

بنظرم اشتباه کردی مگ مشکلش در چ حد بود؟پسر خواهر منم خ مشکل گفتار داشت ولی ب محض ورود ب مدرسه خوب شد ...

عزیزم اگه می‌رفت مدرسه امسال اذیت میشد 

ممنونم گل همین چطور دلت میاد ؟ از صد تا فحش بدتره بنظرم

قربونت

جدی نگیر هرکسی از دریچه خودش به دنیا نگاه میکنه، همینکه شما پیگیر حل مشکل گل پسرت هستی و حساسی روی یادگیری موثرش، نشون میده چقدر مادر به فکر و عالی‌ای هستی

شما هم نگفتی اونا که نمیان بپرسن تا خودت نگی

خب نباید قضاوت کنن که 

قبل اینکه بگن چطور دلت میاد و فلان ؟ میتونستن بپرسن چرا ؟ البته تو تاپیک هام هم هست