2777
2789
عنوان

به من گفتن مادر بد چون بچمو نفرستادم مدرسه امسال 😓🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 138 پست
خب نباید قضاوت کنن که قبل اینکه بگن چطور دلت میاد و فلان ؟ میتونستن بپرسن چرا ؟ البته تو تاپیک هام ه ...

حالا بگن شما مادر خوبی نیستی ،چه اهمیتی داره 

مهم خودتی که می‌دونی برای بچه ات چه جور مادری هستی

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

عزیزم اگه می‌رفت مدرسه امسال اذیت میشد

ن توی کلاس همیشه اینجور بچه ها هستن.اومدی امسالم اوکی نشد باز نمیفرستیش مدرسه؟

اگ حساس بودی باید از سال قبل گفتار درمانی رو جدی میبردیش

حالام اشکال نداره. هیچکس بهتر از ی مادر صلاح بچشو نمیدونه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن توی کلاس همیشه اینجور بچه ها هستن.اومدی امسالم اوکی نشد باز نمیفرستیش مدرسه؟اگ حساس بودی باید از س ...

۳ ساله میبرمش عزیزم 

سنجش رو قبول شد سال دیگه اوکیه

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
بنظرم اشتباه کردی مگ مشکلش در چ حد بود؟پسر خواهر منم خ مشکل گفتار داشت ولی ب محض ورود ب مدرسه خوب شد ...

عزیزم گاهی وقتا بنظرم تا بچه مشکلش حل نشده نره بهتره چون همه که مثل بچه خاهر شمانیستن 

شاید یه معلمی شعور و‌فرهنگش در حدی نباشه یا اصن بلد نباشه چطور با همچین بچه ای رفتار کنه 

من خودم بچگی مشکل گفتار نداشتم ولی نوشتار پریشی داشتم و تشخیص داده نشد تا خود سال ۶ عذاب کشیدم تو مدرسه 

از طرف بچه ها مسخره میشدم مثلا یه‌جمله رو‌کلماتشو‌ یا فعل هاشو جا مینداختم یا حروفو جدا جدا مینوشتم‌یا کلن اشتباه مینوشتم و از طرف معلما هم کتک میخوردم‌و‌سرزنش میشدم انقدی که هم این مشکل هم پرخاشگری و‌ بیش فعالیم باعث شده بود زنگ تفریح و‌بعضی از زنگها برم زیر راه پله بشینم گریه کنم  خلاصه دبستان دوره حساسیه واسه بچها سعی کنید اگه‌توی‌درسی مشکل دارن سرزنشش نکنید بیشتر تشویقش کنید و یجوری براشون ایجاد علاقه کنید

من تو تاپیکت بودم

خودت خودتو در معرض قضاوت قرار میدی

خب مادری ک لنگه ظهر پامیشه و ب بچش صبحونه نهار نمیده ناخوداکاه قضاوت میشه

انتطار داشتی برات دست بزنن که به به چ استایل خوبی داری

برای گفتار درمانیشم شاید زودتر از این اقدام میکردی بچع یکسال عقب نمیفتاد

سو تفاهم نشه ها ولی حدسم اینه درامد همسرت خوبه ک نگران ایندشون نیستی یا بچه ها مال خودت نیستن . کلا سبک زندگیت عحیب بود برام 

من تو تاپیکت بودمخودت خودتو در معرض قضاوت قرار میدیخب مادری ک لنگه ظهر پامیشه و ب بچش صبحونه نهار نم ...

هر چی میتونن سوال بپرسن بجای فحش 

عزیزم من ۳ ساله درگیر این مشکلم 

چرا نگرانشون نباشم؟؟؟ من تیک گرفته بودم بخاطر سنجش پسرم 

هر چی میتونن سوال بپرسن بجای فحش عزیزم من ۳ ساله درگیر این مشکلم چرا نگرانشون نباشم؟؟؟ من تیک گرفته ...

اخی چ بد

شاید خودتم افسردگی گرفتی بخاطر همینه زیاد میخوابی

امیدوارم زودتر مشکلت حل شه

هر چی میتونن سوال بپرسن بجای فحش عزیزم من ۳ ساله درگیر این مشکلم چرا نگرانشون نباشم؟؟؟ من تیک گرفته ...

اسی ببخشید ولی مشخصه سلامت روان نداری 

خب رفتی گفتی بچمو یه سال دیر میفرستم مدرسه بدون اینکه بگی چون مشکل گفتار داره! خب چرا دوس داری نقش قربانی بازی کنی؟؟؟؟؟!!!!! 

توروخدا از دستم ناراحت نشو ولی بنظرم برای رشد خودت یه کم رو خودت کار کن

اسی ببخشید ولی مشخصه سلامت روان نداری خب رفتی گفتی بچمو یه سال دیر میفرستم مدرسه بدون اینکه بگی چون ...

عزیزم 😐😐این چه طرز حرف زدنه خدایی زشته 

گفتن پسرت مدرسه میره یا نه گفتم نه نفرستادم امسال 

باید بیان فحش بدن ؟ 

خوب ب عنمون

فهمیدم کدوم بی شخصیتی هستی 

همونی که به استارتر بدبخت گیر داده بودی چرا تاپیک زدی دخترت موهای بیکینیش در اومده 

ولی خودت تاپیک رابطه جنسی داری 😂😂😂