2777
2789
عنوان

رفع جای جوش چال شده روی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 70 پست
زنداداشم میگه چشمت زدن چون دقیقا یه هفته بعد عقدم اینجوری شدم.ممنونم از راهنمایی تون میشه لطفا بگین ...

من ترمیم کننده سیکالیفت استفاده کردم به همراه ویتامین c قرص جوشان

بعد از اونم لایه بردار خریدم و زدم خوب خوب شد پوستم خداروشکر

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ترمیم کننده سیکالیفت استفاده کردم به همراه ویتامین c قرص جوشانبعد از اونم لایه بردار خریدم و زدم ...

لایه بردارمم AHA ده درصد مدیلن بود 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیش تر انگار تو عکس جای قرمزشون مونده تا گود باشن.

منم دارم روی گونه هام،،گفتن سابسیژن و لیزر CO2 خوبه یا تزریق ژل که بیان بالا،،فعلاً وقت نکردم پیگیرش بشم درست کردن این چاله های جوش یه همت می خواد و یه حوصله.

به دکترم خیلی ربط داره،،دکتر فیلی تو شیراز میگن خیلی ماهره برای از بین بردن اسکار آکنه اما دیر وقت میده.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

یه محصول کره ای هست به نام ریدل شات،میکرونیدلینگ خانگیه درواقع و برای درمان ناهمواری های پوست به کار میره،اگه نمیخوای لیزر کنی درمان ملایمیه و کنارش همینطور ترمیم کننده بزنی احتمال زیاد نتیجه میگیری یه تحقیق بکن حتما

من ترمیم کننده سیکالیفت استفاده کردم به همراه ویتامین c قرص جوشانبعد از اونم لایه بردار خریدم و زدم ...

خب منم ترمیم کنندم سیکالیفته، قرص جوشان ویتامینcهم میرم میخرم اگه شما باهاش خوب شده صورتتون😍

فقط از چه کارخونه ایی بود قرص جوشانتنون فرقی نمیکنه چی بخرم؟

کرم لایه برداری که میگین این هستش؟

بیش تر انگار تو عکس جای قرمزشون مونده تا گود باشن.منم دارم روی گونه هام،،گفتن سابسیژن و لیزر CO2 خوب ...

اره هم قرمزن هم یه کوچولو گود شده 😭💔

دوماه دیگه میرم شیراز اگه بهترنشدم میرم حتما پیش دکتری که گفتین دستتون درد‌نکنه❤️

چه کرمی خب دقیقا؟تا حالاچهار تا ترمیم کننده استفاده کردمالانم دارم اون استفاده میکنم

منم چوش بزرگ زدم جاش فرو رفته شد هنوزم بعد از ۲۰سال خوب نشه دکتر هم زیاد رفتم .فقط کمتر شده

دلم نمیاد با پوستم همچین کاری کنم،یه ژل بهم معرفی کردند ۵میلیونه ولی میگن عمیق ترین جای جوشارم‌خوب م ...

عزیزم نوشته ۵۲ میلیون 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 

از سالسیلیک اسید استفاده کن حتما

یه نوع ضدجوشه

بعد از اینکه جوشاتو خشک کرد از ترمیم کننده استفاده کن

تا وقتی خشک نشدن ترمیم کننده فایده نداره

بعد از سالسیسک اسید میتونی از محصولات دارای ازلاک اسید و نیاسینامید هم استفاده کنی

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎