2777
2789
عنوان

رفع جای جوش چال شده روی صورت

770 بازدید | 70 پست

سلام،قبلنم با همین موضوع تاپیک زدم ولی چون شب ودیروقت بود زیاد مخاطب نداشتم،

من ۶ ماه پیش شروع کردم به جوش زدن های وحشتناک،رفتم دکتر و راکوتان مصرف کردم خداروشکر دیگه جوش نمیزنم،ولی جاهای جوشم‌ بدون اینکه بهشون دست بزنم موندن روی پوستم و گود شدن

ازتون ممنون میشم تجربه خودتون یا اطرافیانتونو بامن به اشتراک بزاید.یه دنیا تشکر🙏🏻🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا باید جوش هارو خالی میکردی دکترهای بیشعور و نفهم به منم گفتن دست نزن صورتم پر از چاله شد

به خدا منم خالی نکردم جاش موند بعضیا میگن دست بزنی جاش میمونه ولی انگار برعکسه در هر صورت جوش بزنه آدم صورتش داغون میشه هر کاری کنه

اتفاقا باید جوش هارو خالی میکردی دکترهای بیشعور و نفهم به منم گفتن دست نزن صورتم پر از چاله شد

یه جوش رو پیشونیم داشتم خالیش کردم شیش ماه پیش،هنوز گودیش مونده😭

خب شما الان صورتتون خوب شده؟

چه کرمی خب دقیقا؟تا حالاچهار تا ترمیم کننده استفاده کردمالانم دارم اون استفاده میکنم

گلم وقتی استفاده کردی و موثر نبوده باید بری پیش دکتر پوست و مو

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم صورتم من مثل شما البته بیشترشون عمیق ترهستن،به من سابسیژن و لیزر co2توصیه کردن

ولی واسه سابسیژن چون صورتم لاغره گفتن ممکنه خیلی اذیت بشم 

تا توانی خلق را مرنجان با سخن💞بعد رفتن نام نیکت ماندنیست💞