2777
2789
عنوان

رفع جای جوش چال شده روی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 70 پست
گلم وقتی استفاده کردی و موثر نبوده باید بری پیش دکتر پوست و مو

گفتم که شیش ماه تحت نظرم دکترم ،میگه باید لیزر و ساسبژن کنم ولی نمیخام بره زیردستگاه پوستم گفتم شاید با کرم و یا سرمی چیزی خوب بشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه پیج تو ابنستا دبدم لیزر آربیوم انجام میده ولی هزینش بالاست اگه میتونی اونو انجام بده

دلم نمیاد با پوستم همچین کاری کنم،یه ژل بهم معرفی کردند ۵میلیونه ولی میگن عمیق ترین جای جوشارم‌خوب میکنه

اره منم ترسیدم ولی ارزششو داره چون ۱ جلسس و واقعا جواب میده خیلی خوبه

نمیدونم به خدا ایشالله که با کرم و سرم خوب بشیم کارمون به نابود کردن یه لایه از پوستمون نرسه

گفتم که شیش ماه تحت نظرم دکترم ،میگه باید لیزر و ساسبژن کنم ولی نمیخام بره زیردستگاه پوستم گفتم شاید ...

در تعجبم چرا مقاوم شدن جا جوش رو صورتت

لیزر ک بدرد نمیخوره الکی هزینم نکن

منم قبلا جوش میزدم جا جوش با لیزر نرفت 

من کرم ترمیم کننده استفاده کردم کاملا محو شدن

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در تعجبم چرا مقاوم شدن جا جوش رو صورتتلیزر ک بدرد نمیخوره الکی هزینم نکنمنم قبلا جوش میزدم جا جوش با ...

زنداداشم میگه چشمت زدن چون دقیقا یه هفته بعد عقدم اینجوری شدم.ممنونم از راهنمایی تون میشه لطفا بگین چه برند ترمیم کننده ایی استفاده کردین؟