2777
2789
این پول ۴تا ماشین از کجا آمده مسله اینه

نمیدونم

ولی مثلا اول فک کنم با بساز بفروش شروع کرد پول از کل فامیل جمع کرد براشون خونه ساخت سودش رو برداشت باز دوباره همینکار کرد ی چیزایی یادنه 

کلی از فامیلا خونه دار کرد

من زمان بی پولیش بچه بودم یادم نیس چیکار کرد چون من ۱۹ سالمه اون ۳۲

عنوان تاپیکو نفهمیدم چه ربطی داشت

ربطش اینه الان میومدن میگفتن واییی چه زن بی رحمیییی 

چه زن ظالمیییی 

چقدر زنه خرابهههه 

چقدر دزده 

حوصله ادمای ادایی ندارم برا همون گفتم نیان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدید می‌دونم از بساز بفروشی چنین پولی در بیاد

نمیدونم بخدااا مارموز یکم داداششم کلی عطاری داره تو تهران اون از این پولدار تره دیگ اون ک رسما مشخصه چیکار میکنه دارو گیاهی های تهران همه میدونن چه خبره

در حدی ک الان دختر عموم میخواس طلاق بگسره همین داداشش ک دارو گیاهی داره رفت براش بهترین وکیل گرف الانم ی تارا انداخته زیر پا خواهرش دختر خواهرشم بهترین مدرسه غیر انتفایی میره انقدر ساپورتش میکنه  خواهره رو

من فک میکنم  خورده شیشه دارن چون هیچوقت  دقیقا نفهمیدم الان همین پولا از کجا اوردن یا دادن چیکار میکنن

بعد فک کن انقدری پول دارن این دوتا ک عموم چشم ب پول اینا داره ک پسر عموم جرات نکرده بزنه اموالش ب نام باباش ک  مهریه نده  چون عموم کل پولاش بالا میکشید

واقعا ماشاالله . بعضیا کلا انگار خدا براشون میخاد 🤣

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه