2777
2789
عنوان

رفتم بیمارستان بستری نکردن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 39 پست

بیمارستان اصلا بستری نمیکنه اینقدر اذیت میکنه که پشیمون بشی

باید جاهای مختلف سونو بدی تا مورد تایید باشه

زیر نظر دکترت قرص بگیری راحت‌تری تا بری بیمارستان و صدبار انگولک کنن

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمارستان اصلا بستری نمیکنه اینقدر اذیت میکنه که پشیمون بشیباید جاهای مختلف سونو بدی تا مورد تایید ب ...

دکترم گفت دیگه قرصش جمع شده از داروخونه و هلال احمر باید بستری بشی دارو بگیری 

بیمارستان هم گفت چون تو مورد سقط خیلی سخت گیری میکنن نمیشه با این سونو ها قبول کنیم برای بستری یه هفته دیگه مجدد سونو بده که امروز نوبت سونو دارم 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
2805
دکترم گفت دیگه قرصش جمع شده از داروخونه و هلال احمر باید بستری بشی دارو بگیری بیمارستان هم گفت چون ت ...

من پارسال سقط کردم هم همین بساط بود دوست همسرم تو داروخانه کار می‌کرد اون واسم آورد یعنی داشتنا ولی نمیدادن

حتی قرص های بعدش که مترژن و ایناس هم نمیدادن 

بیمارستان هم رفتم گفت حالا برو خونه فردا صبح بیا بگیم چکت کنن چندتا دکتر تایید کنن جنین مرده بعد شاید قرص دادیم فراااار کردما زنگ زدم دکترم گفتم اینجوری میگن گفت غلط کردن بیا بگم چیکار کنی قرص و خریدم و سفارش هارو کرد و تا گذاشتم یک ساعت بعدش سقط شد

البته من خون کلا دور جنین رو گرفته بود ۱۷ روز جنین تو شکمم مونده بود و خبر نداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من پارسال سقط کردم هم همین بساط بود دوست همسرم تو داروخانه کار می‌کرد اون واسم آورد یعنی داشتنا ولی ...

از منم 9هفته بیشتر شده میترسم میگم خطری ندارد همینجوری بمونه؟ می‌خوام پنج شنبه برم بیمارستان که بچه هام مدرسه نداشته باشن 

هفته پیش پنج شنبه رفتم بستری نکردن

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
خیلی درد داش؟

اون لحظه ایی که کیسه آب ترکید خیلی درد داشت قبلش داشتم راه میرفتم دیدم دیگه نمیتونم دراز کشیدم و یه درد خیلی بد اومد سراغم و یهو ترکید 

زمانی که جنین و جفت جدا شدن هم یه درد بد دیگه داشت

در کل قدر یه زایمان درد داشت ولی تو یک ساعت صفر تا صدش پر شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از دارو گیاهی دارو بگیر خودش میفته البته بازم برو سونو شاید قلب تشکیل شده باشع

رفتم دارو نداد گفت ما نداریم شاید باشه جاهایی که بهت عروسک پشت پرده بدن ولی جوری می‌افتی خونریزی که کارت میکشه بیمارستان همون برید بیمارستان بهتره راستش منم ترسیدم 

وگرنه اصلا راضی نیستم برم بیمارستان آخه کسی نمیدونه باردار بودم 

اون لحظه ایی که کیسه آب ترکید خیلی درد داشت قبلش داشتم راه میرفتم دیدم دیگه نمیتونم دراز کشیدم و یه ...

واااای🥲🥲

انشالله دیگه سقط رو تجربه نکنی

نینی بیادبغلت🥰

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
اون لحظه ایی که کیسه آب ترکید خیلی درد داشت قبلش داشتم راه میرفتم دیدم دیگه نمیتونم دراز کشیدم و یه ...

الان بسلامتی بارداری

از منم 9هفته بیشتر شده میترسم میگم خطری ندارد همینجوری بمونه؟ می‌خوام پنج شنبه برم بیمارستان که بچه ...

جنین زیاد بمونه عفونت میکنه و بیچاره میشی اون عفونت باعث میشه مجبور بشی کورتاژ کنی

چون قرص بقایا میاره بعد بعدش هم در نظر بگیری که اون بقایاهم یه تایمی تو دحم میمونه و خطرناکه 

بیمارستان خصوصی سریع بستری میکنن و قرص میزارن و فرداش میفرستن کورتاژ 

به قول دکترم بخاطر پولم که شده به زور کورتاژ میکنن

ولی دولتی به چشم موش آزمایشگاهی میبینن لعنتیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جنین زیاد بمونه عفونت میکنه و بیچاره میشی اون عفونت باعث میشه مجبور بشی کورتاژ کنیچون قرص بقایا میار ...

آخه برای من جنین نیست کلا فقط کیسه و ساک بارداری

واااای🥲🥲انشالله دیگه سقط رو تجربه نکنینینی بیادبغلت🥰

ان شاالله هیچ کس تجربه نکنه خیلی سخته 

به نظرم وقتی زایمان میکنی و بچه رو میبینی همه دردا از یاد آدم میره ولی سقط یه جنین به جون میبینی غم عالم بدتر تو دل آدم میاد

خدا پارسال یکی رو گرفت عوضش امسال یکی رو داد کاملا سورپرایزی🤭🤭🤭 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810