2777
2789
عنوان

مگه همه مامان ها عاشق بچه هاشون نیستن پس چرا من اینجوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 103 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه همین حس هارو دارنفقط،کمتر راجع بهش حرف میرنن فقط باید روی خودت کارکنی یعنی با اینکه طبیعیه ولی ن ...

چقدر جمله آخرت بهم انرژی داد مرسی دقیقا منم عذاب وجدان دارم چرا زشته😅😅

ایشاا… خوشگل بشه شبیه ماه 

از طرفی عذاب وجدان هم دارم به نعمت خدا و هدیه ایی که داده با ملاک آدما بهش میگم زشت

من خودم میفهمم همش به خودم میگم یه بچه با روان سالم باید تحویل جامعه بدم نمیخوام اذیتش کنم ولی دست خ ...

همه ی اینا طبیعیه مخصوصا اگه بچه زیاد گریه کنه وکم خوابی داشته باشی وهمسرتم توجهش وکمکش کم باشه بعد زایمان این حس ها میا د سراغ آدم فقط باید کمک بگیری از کسی تنها نمونی بهتر میشی منم الان تقریبا تو شرایط شما هستم

2805
راستش ماله خستگی و سختی ها و هورمون های بارداریه......یه روزی به زودی میرسه که خودتو سرزنش میکنی و م ...

اینو حس کردم وقتی بیمارستان میخواست بستری بشه به دستش که سوزن زدن و کریه کرد انگار به من زدن انگار قلب و جسم ‌‌روح من درد میکشید

کارم شده تو اینستا قبل و بعد دیدن

بخدا دغدغت خیلی عجیبه،من الان دغدغم کلاس اولو بیش فعالی دخترمه،از الان بشین دعا کن عاقبت بخیر بشه،بعد میشینی به دغدغه های الانت میخندی

همه ی اینا طبیعیه مخصوصا اگه بچه زیاد گریه کنه وکم خوابی داشته باشی وهمسرتم توجهش وکمکش کم باشه بعد ...

چند وقته زایمان کردین؟ همسرم میخواد کمک کنه ولی همش سرکاره😕

اره خیلی سیاهه کچله موهاش جلوش ریختههمسرم خیلی خوشگله خیلی سفیده منم سبزه ام ولی مث دخترم نیستم نمید ...

اخی بمیرم عزیزم 

درک میکنم تو بارداریت میوه نمیخوردی حتما 

منم دختر اولم چون میوه نخوردم سیاه شده الان ۱۲سالشه خیلی عذاب میکشه 

ولی بچه های بعدیم رو سیب شاید ۲۰تا صندوق تو ۹ماه خوردم 

خربزه 

هلو روغن زیتون

عین برف شدند 

الانم دیر نشده بهش شیر میدی روزانه ۱لیوان بابونه دم کن مثل چایی بخور 

و سیب هم روزانه ۵تا بخور و بهش شیر بده 

حدود ۶ماهگی رنگ‌پوستش معلوم‌ میشه 

دوقلوهام تا شش ماهگی رنگ عوض میکردند ولی بعدش عین برف شدند 

قطره آهن خارجی بگیر بعد شش ماه با مولتی ویتامین بهش بده تاثیر زیادی داره