2777
2789
عنوان

مگه همه مامان ها عاشق بچه هاشون نیستن پس چرا من اینجوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 103 پست
دقیقا منم همش منتظرم همه چی مث قبل بشه ولی نمیشه

ببین راجب هیکلتم بگم استباه منو نکن ورژیم نگیر ،چون من اینکار کردم و بخاطر ضعف بدنم ،بدنم کلا شل شد،باسنم آب شد،کلا از قیافه افتادم

انقدر همه میگن ناخواسته باردار شدیم ادم تعجب میکنهچجوری متاهلید و پیشگیری درست بلد نیستید

قضاوت نکن شاید عجیب باشه ولی وقتی خدا بخواد به هر راهی میشه و نخواد آدم سالمم باردار نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ایشاا…نگاش که میکنم همش میگم مامان توروخدا خوشگل شوهمش از خدا همین و میخوام نمیدونم چرا آنقدر تو بار ...

راستش برای من مهم نبود،من فقط اذیتاش عصبیم میکرد،اصلا فکر نمی کردم نوزاد انقدر سخت باشه

همه همین حس هارو دارن

فقط،کمتر راجع بهش حرف میرنن 

فقط باید روی خودت کارکنی یعنی با اینکه طبیعیه ولی نباید بزاری اینجوری بمونه 

از الان نوزاد رو بخوای دعوا کنی سال دیگه بدتر میشی

راجع به قیافه هم خب نوزاد زشته دیگه منم پسرم زشت بود و عذاب وجدان داشتم که چرا بنظرم زشته

۴ماه به بعد شبیه عروسک شد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
فقط هر حسی داری خواهشا بچه را دعوا نکن از کارما بترس از اینکه این بچه تنهاست و اون لحظه فقط با توئه ...

من خودم میفهمم همش به خودم میگم یه بچه با روان سالم باید تحویل جامعه بدم نمیخوام اذیتش کنم ولی دست خودم نیست 

میخوام بهش عشق بدم ولی نمیتونم میخواممممم و نمیشههه

من حتی از فکر هایی که تو سرمه و بهش شیر میدم حس میکنم بهش منتقل میشه عذاب وجدان دارم 

شما لطفا دیگه سرزنشم نکن 

من همش قربون صدقه آش میرم الکی همش الکیه تو دلم چیز دیگه ایی ولی حس میکنم ممکنه احساس منو حس کنه عذاب وجدان میگیرم

راستش ماله خستگی و سختی ها و هورمون های بارداریه......یه روزی به زودی میرسه که خودتو سرزنش میکنی و میشه قلب و روحت.جدی گفتن که بچه همون قلبه.فکرشو کن قلبت بیرون بدنت بتپه

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
چه شکلیه؟بچه چهل روزه خوشگلم داریم مگه؟سیاهه؟والا بچه تا شش ماهگی قیافش معلوم‌نیس

اره خیلی سیاهه 

کچله موهاش جلوش ریخته

همسرم خیلی خوشگله خیلی سفیده منم سبزه ام ولی مث دخترم نیستم نمیدونم این چرا اینجوریه هر روز به امید روشن شدن پوستش بیدار میشم نگاش میکنم الکی خودم و امیدوار میکنم ولی هیچی 

خیلی دلم میخواد عکس خودم و همسرم و بزارم ببینی بچه ام ببینی بفهمی من چی میگم

ببین آدما خیلی کمالگراهستن،نمی دونم از بچت انتطار پری بهشتی داری یا چی ولی خب بچه به والدینش میره و ...

میفهمم چی میگی ولی از خودم و همسرم انتظار داشتم بچه خوشگل تری بیاد اینو حتی بقیه هم گفتن

اصلا خجالت میکشم کسی میاد میبینش دلم میخواد بزرگ تر شه بهتر شه بعد آدما ببیننش

اره خیلی سیاهه کچله موهاش جلوش ریختههمسرم خیلی خوشگله خیلی سفیده منم سبزه ام ولی مث دخترم نیستم نمید ...

نوزاد تادوماهگی اصلا هنو انگار جنبنه،قیافه معمول نداره،تو اینستا قبل و بعد نوزادارو ببین،موهای نوزاد که کلا یه دور میریزه بعد موی اصلیش درمیاد،رنگشم باز تر میشه

اره خیلی سیاهه کچله موهاش جلوش ریختههمسرم خیلی خوشگله خیلی سفیده منم سبزه ام ولی مث دخترم نیستم نمید ...

وای دختر بچه اصلا تا شش ماه معلوم نیس چه شکلیه از بوه چهل روزه چه توقعی داری اخه 

حاما برو روانپزشک مطرح کن حسم میگه وسواس فکری داری نشخوار ذهنیت زیاده 

2810