2777
2789
عنوان

بنظرتون رفتارم با دخترم بد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 34 پست
خب فکر نمیکنی بچه اینجوری بدعادت میشه از قدیم گفتن تربیت بچه از خود بچه عزیزتره

بله توضیح میدم بهش دیگه قرار نیست همیشه باشه

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

منم خیلی بداخلاقم سردختر سه سالونیمم

منم اعصاب بهم نیس اما تماااام تلاشمو میکنم ک در حق دخترم کم لطفی نکنم.خیلی باهاش راه میام.جوری میشم ک آخر شبا از شدت حرص و جوش از دستش با سردرد میخوابم.واقعا چقدر بچه داری سخته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر براش بخر زیاد داشته باشه به شال شما گیر نمیدهبه جاری هم زیاد اعتماد نکن 😏

فردا میخوام ببرمش دوسه تا براش بخرم دست از سرم برداره

ب جاری ک اعتماد ندارم اما عموش و خواهرشوهرمم هستن

ینی اینجور مواقع بگم عیب نداره سر کن؟اگر زیر پاش گیر کنه بیفته زمین چی

بنظرم بهترین روش اینه یه شال مناسب سنش بخرید واسش اینجوری بهتره

چون گناه داره تا یه سنی ادم ذوق یه چیزیو داره پس بهتره تو همون زمان بهش برسه

مثلا یه پسر بچه تا مثلا سن ۱۰ سالگی ذوق ماشین اسباب بازی رو داره به بعدش دیگه فرقی نمیکنه واسش

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

2805
عزیزم...خودت به نظرم شالش سرش می کردی می گفتی چه خوشگل شدیو😍یامین گفتی بدو بدو عمو منتظرته یاحواسشو ...

دوتا شال داشت گم کرده.روسری زیاد داره ک هیچکدومو تا حالا سر هم نکرده.ازونور میگم بچه ۶ ساله چ شال و روسری ای آخه اه

منم اعصاب بهم نیس اما تماااام تلاشمو میکنم ک در حق دخترم کم لطفی نکنم.خیلی باهاش راه میام.جوری میشم ...

من اصا نمیتونم خودمو کنترل کنم چون خیلی تو زندگیم تنش هس اعصابی برام نمونده حتی دسم میره میزنمش و ازعذاب وجدان نابود میشم به خودکشی فک میکنم همش میگم من مادرخوبی نیستم دارم بچمو نابود میکنم من دوس داشتم دخترمو قشنگ بزرگ کنم ولی پدرش نمیذاره روحو روانو جسممو نابود کرده 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

این حس عذاب وجدان همیشه با ما مادراست، دختر من یه مدت میگفت با مقنعه و چادر نماز برم بیرون

خب چیکار میکردی.یا اومد گفت من بافتمو بپوشم از روشم شومیزم🙄اصلا نمیشششه.بافتش بلنده شومیزش کوتاه.از زیره شومیز بافت میزنه بیرون.کلا خیلی دختره شلخته ایه.مدام لباساشو کثیف میکنه.غذا میخوره تا شعاع پنج متریشو برنج و نون میپاچه

بنظرم بهترین روش اینه یه شال مناسب سنش بخرید واسش اینجوری بهترهچون گناه داره تا یه سنی ادم ذوق یه چی ...

امروزو چ کنم.با عذاب وجدانه😁فردا حتما میخرم براش.هرچند ک هرچی میخرمم گم میکنه

من اصا نمیتونم خودمو کنترل کنم چون خیلی تو زندگیم تنش هس اعصابی برام نمونده حتی دسم میره میزنمش و از ...

اخی.توروخدا شده خودتو ببند ب قرص و دارو اما بچتو اذیت نکن.من خودم تو بچگی بدجور اذیت شدم توسط مامانم.عواقبش هنوز باهامه.بخاطر همون تو رفتار کردن با دخترم محتاطم.سعی میکنم بزنم ب در بیخیالی.دارو هم میخوردم الان باردارم قط کردم نابودم ینی ها

امروزو چ کنم.با عذاب وجدانه😁فردا حتما میخرم براش.هرچند ک هرچی میخرمم گم میکنه

پیش اومده دیگه کاریه که شده دیگه

فردا به عنوان هدیه و سورپرایز کادو شال بده بهش 

از دلش در میاد😍

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

اخی.توروخدا شده خودتو ببند ب قرص و دارو اما بچتو اذیت نکن.من خودم تو بچگی بدجور اذیت شدم توسط مامانم ...

دارو خوردم بدتر شدم کنار گذاشتم میبینی یه روز یه بلایی سر خودم میارم حال دلم خیلی بده و عذابوجدان بچم بیشتر داره از پا درم میاره 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مثلا اومد خونه چی بهش بگم درباره رفتارم؟ک شالو چرا بهش ندادم

فعلا امشب هیچی بهش نگو و اصلا به روی خودت نیار 

و جوری وانمود کن که انگاری یادت نیست چه اتفاقی افتاده

دارو خوردم بدتر شدم کنار گذاشتم میبینی یه روز یه بلایی سر خودم میارم حال دلم خیلی بده و عذابوجدان بچ ...

چ قرصی خوردی؟من آسنترا خوردم خیلی حالمو خوب کرد.حتما یه داروی مناسب خودت پیدا کن.چون بچت الان تو اوج شیطونی و لجبازیه و حیفه ک این دوران رو کوفتش کنی.اونم ک تقصیری نداره.بچه ها جز ما کسیو ندارن.هی تو اینستا بچرخ پیجای روانشنای کودک رو بخون و گوش کن.کم کم ملکه ذهنت میشه.البته خودمم همچین رفتارم با دخترم درست نیس اما تا جایی ک از دستم بربیاد تلاش میکنم ک روانشو داغون نکنم

چ قرصی خوردی؟من آسنترا خوردم خیلی حالمو خوب کرد.حتما یه داروی مناسب خودت پیدا کن.چون بچت الان تو اوج ...

چشم عزیرم ایقد پیجای روانشناسی برارابطه باشوهرم خوندم که دیگه جونی برام نموند همه چیو ول کردم به امون خدا نمیدونم درک میکنی یانه ولی بریدم شکستم نمیتونم پاشم فقط دارم میگذرونم 

2810