2777
2789
عنوان

بنظرتون رفتارم با دخترم بد بود

186 بازدید | 34 پست

دخترم ۶ سالشه میخواست با عموش بره بیرون اومد لباساشو بپوشه هی گیر داد شالتو بده سرم کنم.گفتم نه اون شال مناسب شما نیس.روسری خودتودسر کن اگر دوس داری اگر نه کلاهتو بذار.گیر داد گیر داد.از کوره در رفتم گفتم دوتا شال برات خریدم گم کردی میخواستی اونارو گم نکنی.الان میخوای شال منو سر کنی بمونه زیر پاهات خدای نکرده بیفتی زمین تو کوچه خیابون؟ ناراحت شد منم عذاب وجدان گرفتم🙄بنظرتون بهترین رفتار چی بوده؟

برمیداره شال منو سر میکنه شیش متر از جلو اویزون میشه ۶ متر از عقب رو زمین میفته.بهش گفتم تو خونه هرچقدر خواستی سرت کن اما بیرون نه.رفتن با خانواده عموش نمیدونم آبمیوه بخورن ذرت بخورن‌.اینهمه هزینه میکنیم به سر و تیپش برمیداره تررر میزنه توش با یه شالی ک‌مناسب سنش نیس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

عزیزم...

خودت به نظرم شالش سرش می کردی می گفتی چه خوشگل شدیو😍

یامین گفتی بدو بدو عمو منتظرته یاحواسشو پرت می کردی

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

من بودم شالم رو قیچی میکردم زیر پاش نره و میدادم بهش بچه ها ذوق دارن

قبول نمیکنه ک.میگه همونجور دراز.ده تا روسریه خوجل خریدم چون خانوم روسریای منو سر میکرد.حالا میگه شالاتو میخوام😐

قبول نمیکنه ک.میگه همونجور دراز.ده تا روسریه خوجل خریدم چون خانوم روسریای منو سر میکرد.حالا میگه شال ...

خداحفظش کنه خداقوت به شما

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

2810