2777
2789
عنوان

عذاب وجدان گرفتم دخترمو با ممدقلی ترسوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 2706 بازدید | 130 پست
بالاخره چی سال بعد که باید مدرسه برن هرچه زودتر بپذیرن بهتره

سال دیگه میره پیش دبستانی دارم روش کار میکنم  از تابستون میره با بچه های کوچه دوچرخه سواری میکنه اصلا یاد من نمیفته الان همشون میرن مدرسه اینم میگه همه میرن مدرسه جز من بیچاره😂😂 اولاش داستان داریم تا عادت کنه 😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
بیا 😂

والا اصلا نمیگم کجا بزرگ شدمو چی و فلان و بهمان این ذهنیت شماس درمورد من!

بعدشم اخه الان شرایط فرق کرده 

بیشتر خونواده ها تک فرزندن و مثل قدیما نیستن و

الان خیلی بیشتر توجه میکنن به بچه ها 

شما از همین مدرسه رفتناشون ببین 

من که کسی برام جشن مدرسه رفتن اینا نگرفت 

ولی بچه های الان من دوبار جشن گرفتم براش بابت مدرسه 

یکی توخونه 

یکی ام مدرسه 

بقیه امکانات که بماند..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از وقتی این مشاورا و روانشناسا اومدن زندگیا بیشتر بهم ریختن باور کن راس میگم.‌بردیمش دوسه بار فایده ...

بستگی داره به کی میگی روانشناس 

کسی ک روانشناسیشو پیام نور دارغوز آباد خونده یا مشاور درست

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

کار اشتباهی کردی. منم پسرم کوچیک بود زیاد تو گوشی میرفت با مومو ترسوندم. الان هم یه بچه ترسو دارم .تا مدت ها میپرسید مومو چی شد؟ ما هم میگفتیم پلیس گرفتش ولی بازم میترسید. یکبار هم تو گوشی یک حشره شبیه عنکبوت دید که زیر پوست میره و خون میخوره و یه عنکبوتی هم تو اتاقش دیده بود دیگه تو اتاق خودش نمیخوابید. اصلا و به هیچ عنوان نباید بچه رو ترسوند. 

دختر من اضطراب جدایی داره اصلا نمی‌مونه کلاس میبرمش خودمم همونجا میشینم همونجا هم جرات ندارم با ماما ...

وا چندسالشه؟؟

من مامان سه تا نفسم❣️🥰 دخترم عمرم🥰پسرم جیگرم🥰فندق روهم فهمیدم پسره❣️میشه واسه تو راهیم صلوات بفرستید🙏❣️
@زن_ممدقولی 😂😂 بیا‍ ‍ ‍

ایییی نفسسسس کششششش

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

@زن_ممدقولی

میخوام برم به جنگ اسی

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

@زن_ممدقولی

کی اسم شوشوی منو اورد بی فانوسااا مگه خودتون فانوس ندارین

ممد قلی حرمت داره‌....

😭😭😭ممدقولی من حرمت داشت نه لذت

این ممدقولی خوبه، داداشش ممد قلی هست که بده ، شما خانم اون ممدقولی خوبه رو تگ کردین

جون جون جیگر

افرین ✋🏻😌

عاشقتم مادرررر نمونه

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

برادرشوهرمن چ کارا ک نکرد😭😏😟

چقد ازت پول گرفت پسرتو اذیت کنه☹️نصفش رو بدم خودم بچتو چیز میکنم یعنی اروم میکنم😭😝🙋🏻‍♀️

برادر زاده م ۱ ونیم سالشه.

صدای ضبط شده ی ممد قلی رو براش گذاشتم .

گوشیو در گوشش گذاشته بود میگفت الو ، الو ، الو ، عمووووو، عین خیالش نبود😐😂

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
2810