2777
2789
عنوان

عذاب وجدان گرفتم دخترمو با ممدقلی ترسوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 2706 بازدید | 130 پست
حالا خوبه تو از ممد قلی ترسوندیش بچگی مارو از یه چیزایی میترسوندن که تخم نمی کردیم تنهایی بریم دشویی

من هفت سالم بود منو بردن سینما فیلم شب ۲۹ ام 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه باباهیچیش نمیشه الکی نگرانی واسترس داری 

گاهی وقتا واقعالازمه یکم بترسن

من مامان سه تا نفسم❣️🥰 دخترم عمرم🥰پسرم جیگرم🥰فندق روهم فهمیدم پسره❣️میشه واسه تو راهیم صلوات بفرستید🙏❣️
من مامانم ما رو با یه سر و دو گوش می‌ترسوند نمیدونم چرا از این اسم میترسیدم بعدا بزرگ شدم فهمیدم چیز ...

بنظرم نسل ماهایی ک میترسوندمون بهتر بار اومدیم تا بچه های لوس امروزی و مامانایی ک همشون الان مشاور شدن دارن مثلا مشاوره میدن..ب ولا ک من فقط ی بار صداشو گذاشتم ن دیدیش ن چیزی فقط گفت الو منم ممدقلی 

خانماااا چتونه الان دخترم خوش و خرم داره نقاشی میکشه یادشم نیس..فقط همون ی بار براش گذاشتم صداشو تمو ...

ولش کن بابا اینجا اگربیای بگی که بچمو یه انگشتم و بهش زدم همه میشن مامان مهربونه درصورتیکه خودشون خیلی کاراکردن بابچه هاشون

من مامان سه تا نفسم❣️🥰 دخترم عمرم🥰پسرم جیگرم🥰فندق روهم فهمیدم پسره❣️میشه واسه تو راهیم صلوات بفرستید🙏❣️
نه باباهیچیش نمیشه الکی نگرانی واسترس داری گاهی وقتا واقعالازمه یکم بترسن

بخدا فقط ی بار صداشو گذاشتم ک میگی الو اره اره من ممدقلی ام ..گفتم این ادم بده هست اگه کاره بدی کنی یا نق بزنی الکی دوباره پیداش مییشه دیگه از اون روز نق زدناش ب شدت کم شده بعد میگه مامان الان ممدقلی مهربونه چون من اروم شدم گفتم اره

بنظرم نسل ماهایی ک میترسوندمون بهتر بار اومدیم تا بچه های لوس امروزی و مامانایی ک همشون الان مشاور ش ...

دختر منم از طریق دختر خالش با ممد قلی آشنا شده بود و خیلی می‌ترسید یه بار باباش صداشو گذاشت تا بگه الکیه و چیز مهمی نیست بعد ممد قلی میگه اسمش چیه دخترم تند تند اسم پدرش رو میگفت و اسم مغازه اش وای من از خنده مرده بودم 

19، 29، 16
بچه من همیشهو در هرحال دهنش بازه

اینم همینه ولی بعضی وقتا دیگه کلا رد میده از دیروز خانم شده یکم نقاشی میکشه من نفس میکشم😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
بخدا فقط ی بار صداشو گذاشتم ک میگی الو اره اره من ممدقلی ام ..گفتم این ادم بده هست اگه کاره بدی کنی ...

من به بچه هام نشون میدادم والا ترسو نشدن اینجا یه چی بگی همه میریزن سرت و ادای مامان مهربونارو بازی میکنن.

تاپیکتو قفل کن تابیشتر ازین اعصابت خراب نشده

پسر‌من مهد میره وگرنه اصن نمیشه تحمل کرد خونه نگه داشت

دختر من اضطراب جدایی داره اصلا نمی‌مونه کلاس میبرمش خودمم همونجا میشینم همونجا هم جرات ندارم با مامانا بخندم حرف بزنم بهش برمیخوره میگه چرا خندیدی به من 😐 اخم می‌کنه قهر میکنه اصلا یه وضعی

2810