2777
2789
عنوان

عذاب وجدان گرفتم دخترمو با ممدقلی ترسوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 2706 بازدید | 130 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم ی مدت همش بهونه الکی میکرد و همش میزد زیر گریه بدون هیچ دلیلی اوایل مثلا من بهش توجه نمیکردم ولی دیدم بی توجهی من باعث پرخاشگریش هم شده و منو میزد اودم روشمو عوض کردم هر موقع نق میزد پرخاشگری میکردم بغلش میکردم مبوسیدمش بعدش میگفتم اگه ی دختری نق بزنه مامانش چی کارش میکنه بعد قلقلکش میدادم و چند دفعه این کارو کردم الان خیلی مهربون تر شده مدام میاد بوسم میکنه 

ببین پسر من بقدری شلوغ و داغون کاره

یوقتا میگم پاشم بزنم لهش کنم حداقل ی چکی چیزی بزنم بهش

به باباش میگم پاشو ی کوچولو تنبیهش کن میگ تو مادرشی کتکم بزنی کتک مادر گله 😅😅قشنگ رو مغز ادم سوارکاری میکنه

مشاور اینام نظر منو میخواید نبرید والا یاغی تر میشن من تاحالا چند بار بردم

بجاش میگیرمش بغلم میگم داره کتک میاد کف دستمو بوس میکنم دستمو میبرم بالا میگم کتکککک بوسییییی اروم میزنم دم باسنش 😂😂خیلی خوشش میاد پسرم 

یا میگم کتک عشقی ، کتک مخصوص مامان پسری

و اتفاقی که افتاد الان از واژه کتک اصلا نمیترسه فک میکنه یچیز باحاله

یعنی با این تربیت کردنم🤕🤕😅😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی پسر منم 4سالشه یوقتاییی اینقد اذیتم میکنه و حرصم میده. بهش میگم الان زنگ میزنم. مدد قلی. بعد میگه اگر زنگ زدی میرم دمپایی هاتو از پنجره پرت میکنم😂. یا میگه زنگ بزنیم بیاد در خونمون🤦🏻‍♀️... کلا بچها اینقد باهوشن هیچی یادشون نمیمونه. والا از بس اذیت میکنن ولی من دیگه چند وقته اصلا نگفتم بهش. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خواهرزاده من ۲ سالو نیمشه🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺بمیرررررم منه خررر هم عکسشو ام صداشو نشونش دادم الان یک م ...

نباید عکسشو نشون میدادی. فقط صداش که اونم زیاد بد نیستـ. با اسباب بازی سرگرمش کن. بگو ممد قلی مهربونه بچهارو دوس داره. و.. براش داستان بگو. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خشم و پرخاشگری که موجب خیلی از جنایت های جامعه مثل دعوای خیابونی میشه اضطراب افسردگیاز بین بردن اعتم ...

خشم و پرخاشگری و جرائم و اضطراب و افسردگی دلیلش کتک در دوران کودکی بوده؟ عجب!

چطور به این نتیجه رسیدین؟تحقیقاتتون رو کجا انجام دادین؟

دکترای جامعه و آسیب شناسیتون رو از کجا گرفتین؟

دهه شصت به قبل کتک زیاد بوده ولی چیزی که داریم میبینیم خشم دهه هشتادیا به اینور خیلی بیشتره

از قراره شما کتک که در دهه نودی ها به ندرت اتفاق میفته پس نسل آینده ایران نسل آرامش و صلح و دوستی هستن😂

روانپزشکا و روانشناسا هم برن دنبال حرفه دیگه😂

من کتک رو تایید نمیکنم اما میگم در مواقعی که هیچ راهکاری جواب نمیده لازمه

دوستانی دارم که معلم دبیرستان هستن میگن بچه ها معلم رو قورت میدن بیچاره ها میترسن چیزی به دانش آموز بگن دانش آموزه جلو جمع چیز بدی بهشون بگه، نظم کلاس رو بهم میزنن اما الان نمیشه به دانش آموز گفت بالا چشمت ابروعه چون دچار تروما میشه😂 اگه معلم ها در اینجور مواقع حق کتک و تنبیه داشتن این نسل اینقدر هار نمیشد

باز هم میگم من بی دلیل و چپ و راست کتک زدن رو تایید نمیکنم اما در مواقع حاد و در مواقعی که بقیه روش ها جواب نمیده لازمه به قولی مرحله آخره

همین قدر بدون نابودش کردی توی مهد یه بچه داشتیم همین اتفاق براش افتاد اصلا این بچه انگار تو کلاس نیس ...

والا دختر من تو کلاس بسیار اروم و بانظم هست و خیلی هم باهوش و با استعداد تا حالا اتفاقی هم خداروشکر براش نیفتاده

والا دختر من تو کلاس بسیار اروم و بانظم هست و خیلی هم باهوش و با استعداد تا حالا اتفاقی هم خداروشکر ...

من ترسوندنش میگم

کاری به توانای ذاتی فرزندشما ندارم 

مثال گفتم بچه ای که طبیعی بود با یه شوک این شکلی دچار مشکل شد  

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
خشم و پرخاشگری و جرائم و اضطراب و افسردگی دلیلش کتک در دوران کودکی بوده؟ عجب!چطور به این نتیجه رسیدی ...

عزیزم طومار تایپ کردین ولی بازم عقیده تون توجیه نشد

از اولم نباید با کسی که اعتقاد به کتک زدن بچه داره و آسیب هاشو با دلایل کودکانه انکار میکنه دهن به دهن میشدم 

ریپ بزنید باز نمیکنم، تمایل به تبادل نظر با شما ندارم.

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love
عزیزم طومار تایپ کردین ولی بازم عقیده تون توجیه نشداز اولم نباید با کسی که اعتقاد به کتک زدن بچه دار ...

جوابی ندادی چون حرفی نداشتی و از رو باد هوا سخنرانی میکردی نمیدونستی الکی الکی نمیپذیرم و ازت رفرنس میخوام😂

حرف حساب جواب نداره بایدم جواب ندی😉