2777
2789
چقدر احمقن. اینجوری که خیلی بد میشه. واست عروسی میگیرن؟

ما کلا هیچ کمکی نخواستیم از خانواده ها یعنی چون مخالف بودن هیچ کمکی نکردن 

و اینکه از اول هم قصد مراسم گرفتن نداشتیم و گفته بودیم مراسم نمیخواییم 

حالا هم که اینجوری پیش اومد دیگه اهمیتی نداره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به جا کمک کردن تا چه حده؟

در حدی که اگه شام خونشون بودی وضیفه توعه که ظرفارو بشوری چون در هر صورت حتی اگه غذای ساده ایی هم گذاشته باشن زحمت کشیدن 

یا مثلا اگه مراسمی داشته باشن تو پزیرایی رو به عهده بگیری یا مثلا یه گوشه از کارو بگیری (چایی ریختن و میوه گرفتن و این چیزا)

اگه جاری داری این وظیفه ها رو همشو تو نباید انجام بدی 

اون کمک کردنه در حدی نباشه که تو اون مراسم تو خسته و کوفته برگردی خونه ولی بقیه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده باشه

هر چیزی به اتدازه خوبه تعادلو باید نگه داری

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
ما کلا هیچ کمکی نخواستیم از خانواده ها یعنی چون مخالف بودن هیچ کمکی نکردن و اینکه از اول هم قصد مراس ...

ایشالله اونقدر خوشبخت و دارا بشبن گلم که بدخواهاتون چشمشون بچسبه کف پاهات . روز به روز خوشگلترم بشی که قشنگ دق کنن😂😂

ایشالله اونقدر خوشبخت و دارا بشبن گلم که بدخواهاتون چشمشون بچسبه کف پاهات . روز به روز خوشگلترم بشی ...

ممنون عزیز دلم 

من حتی چند وقت پیش یه موضوع پیش اومد که مجبور شدم ناشناس به مادر و پدر شوهرم پیام بدم 

بعد اینا تا فهمیدن من هستم وایسادن فوحش دادن 

مادرشوهرم انقد فوحش داد و جیغ زد  که حس کردم از پشت گوشی حالش بد شده داره از حال می‌ره به خدا بهش گفتم فلانی جون بگو بهت آب قند بدن منم خودمو آماده کنم واسه سانس بعدی فوحش دادنت 😁😂

ممنون عزیز دلم من حتی چند وقت پیش یه موضوع پیش اومد که مجبور شدم ناشناس به مادر و پدر شوهرم پیام بدم ...

کارت درسته گلم کلا باید با اینجور ادما قطع ارتباط باشی. ولی راه درازی در پیش داری خدا بهت کمک کنه تازه اول راهی