2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا هیچ وظیفه ای نداره درقبال خانواده همسر.

احترام گذاشتن عروس احترام میزاره.

من ازاین خیلییییی پشیمونم که چقدربهشون احترام گذاشتم.خیلی جاها هواشونوداشتم ولی الان میبینم نه بهم احترام گذاشتن نه چیزدیگه.بخداجاریام ازهمون اول جوابشونودادن آدم حسابشون نکردن هموناهم براشون عزیزن..

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
دست راستت رو سر من. البته نمیشه نریم ک

اخ جات خالی از عید کلا کات کردم قیافه ی نحسشونو نمیبینم راااااحت راحتم

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خیلی صمیمی نشو احترام بزار خیلی هم کار نکن تو خونه اشون در حد معقول مثل بقیه اعضا اگه باهم میپزن میخورن تو هم کمک کن اگه سر سفره میرسن میخورن تو هم کمک نکن

درخواست دوستی قبول نمیکنم ....اگه باهام مخالفی ریپ‌ نزن من برا استارتر کامنت گذاشتم نه تو...

عزیزم چه زود قطع رابطه کردی. هرچند منم گاهی دوس دارم مخصوصا با خواهرشوهرام قطع رابطه کنم آخه خیلی با ...

از اول مخالف بودن و فرصت آشنایی و شناخت ندادن به خودشون اجازه ندادن منو بشناسن هر دقیقه توهین به خودم و خانوادم 

از اونورم شوهرم میدید اینجوری میکنن گفت خطتو عوض کن حتی وقتایی که دعوت میکردن شوهرم می‌گفت بهونه بیار نرو چون میدونست با حرفاشون ناراحتم میکنن