2777
2789
عنوان

بدترین اخلاقتون با بهترین اخلاقتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدترین اخلاقم : وقتی عصبی میشم با عزیزانم خیلی بد حرف میزنم..حمایتگر هستم تا حمایت جو.. یکمی یکمی یکمی منحرفم

بهترین اخلاقم: هیچی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من اینکه از دوست دارم همه خوب باشیم وهیچ کس با هم دیگه قهر نباشه مثلا خونواده ی شوهر  ولی اشتباه هستش چرا چون هر کی یه جوره پس بهتره با خوب خوب باشیم با بد بی تفاوت 

من یه اخلاقی دارم نمیدونم خوبه یا بده 

یه نفر که از چشمم بیفته دیگه افتاده حتی اگه بیاد طرفم و عذرخواهی کنه به ظاهر اوکی میشم باهاش ولی تا ابد دیگه از چشمم افتاده و جایگاه قبلی رو نداره 

اخلاق خوبم اینه که بسیاااار دلسوز و مهربونم

خیلی محبت میکنم درکم بالاست از مسائل 

خیلی خوب میتونم آدم هارو بشناسم و ذات واقعیشونو ببینم

اما اخلاق های بد

دیر عصبی میشم ولی وقتی عصبی بشم دیگه چیزی جلودارم نیست و همه ازم میترسن 

خیلی سریع آدمارو حذف میکنم 

یعنی تا ببینم یه اخلاقی داره که بامن جور نیست سریع دیلیت میشه 

کم حوصله ام و تحمل آدمای سمی رو اصلا و به هیچ وجه ندارم 

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
بهترین اخلاقم اعتماد به نفس بالا و شوخ طبعیبدترین اخلاقم زود عصبانی شدنه😁

بابا اعتماد به نفس😂

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

شدید لجبازم خوب یابد هرچی میگم بایدهمون بشه!ساده هستم متاسفانه!

عههه چه بد🥴

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

خوب بودن و مهربونیم و اکسم زیاد میگفتلجباز و کینه ای ام

همون که اکست میگه😂😍

حساسم زیادی،شوهرم میگه من قیچی شدم توسط تو😂

حساس جذاب😂😍

بدترین اخلاقم : وقتی عصبی میشم با عزیزانم خیلی بد حرف میزنم..حمایتگر هستم تا حمایت جو.. یکمی یکمی یک ...

بنده خدا عزیزانت😢😢🙄🤧

ب شدت کینه ای هستموالا هرچی فک میکنم اخلاق خوب ندارم ک بگم 😂

جذاب کینه‌ ای😂🥵