2777
2789

من مستمرم 20 دادن بهم حالا بهم گفتن رو برگه 3 بگیرم قبولم میتونم تک ماده ش کنم

کسی خبر داره ک درسته با ن؟

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اگه از تک ماده استفاده نکردی میتونی اگه استفاده کردی نه

مستمرم 20 دادن تو بزرگسالان 

تک ماده ی دونه دارم هنوز ک استفاده نکردم ولی خب نمیدونم نمره ی برگه باید چند باشع

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
2805
بیست شدی بعد چرا باید دوباره امتحان بدی؟

من امتحان دادمم  خیلی سخته امتحانا نهایی من سال اخر بزرگساللن  بودم دوتا از درسات بیشتر نمیتونی تبصره بزنی بقیه باید بخونی ۷ بشی تا پاس بشی

تو ۷ میگیره ۳ نمره بخاطر مستمرات اضاف میشه پاس میشی نهایی خیلی سخته باید ریز به ریز بخونی بیشتر سوالل۲۵ صدم یا نیم 

من امتحان دادمم خیلی سخته امتحانا نهایی من سال اخر بزرگساللن بودم دوتا از درسات بیشتر نمیتونی تبصر ...

یا ابلفضضضضضضضض

مستمرم 20 دادن تو بزرگسالان تک ماده ی دونه دارم هنوز ک استفاده نکردم ولی خب نمیدونم نمره ی برگه باید ...

اره احتمالا سه بیاری قبولی اصلا ربتی به مستمر نداره 

ولی خودتو برا سه اماده نکن بیشتر بخون ی وقت سه هم نیاوردی دوباره باید امتحان بدی

تو باید ۴ باشی اونا ۳ نمره خودشون میدن میتونی تبصره بزنی

واقعا؟

پس چرا میگن حتما باید 7 یا بالای 7 باشم🥀

اره احتمالا سه بیاری قبولی اصلا ربتی به مستمر نداره ولی خودتو برا سه اماده نکن بیشتر بخون ی وقت سه ه ...

اره میخونم حتما الان بیمارستان بستری ام چون ااسترسشو دارم ک نرسم بخونم زیاد

رشتت چی بود؟ چیو باید امتحان بدی؟

تجربی ام

ریاضی باید ازمون بدم 

دانشگاه قبول شدم میخوام برم هرطور شده اما این مونده ک پاسش کنم

من امتحان دادمم خیلی سخته امتحانا نهایی من سال اخر بزرگساللن بودم دوتا از درسات بیشتر نمیتونی تبصر ...

میدثنم من خودمم بزرگسالان امتحان دادم ولی بنظرن مثل امتحانایه دیگع بود فرقی نمیکنه ها انقدر سختش میکنی 

دوتا نه من یادمه سه تا تک ماده داشتم استفاده کردم 

2810