2777
2789
عنوان

شما با این حقوق چکار میکنین میرین سرکار یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 23 پست

عشقم من 22 سالمه دانشگاه مهندسی پزشکی میخونم صبح ها تو مدرسه معلمم استاد های این ترمم حضور غیاب براشون مهم نیست جز یه دونه که بعذ از سرکار میرم رفت و برگشت با اتوبوس و بی آرتی و مترو تاکسی همه روی هم میشه نزدیک پنج ساعت زبان انگلیسی و آلمانی میخوانم و کلاس طراحی سایت هم میرم یعنی باس نم پاره شده 

من برا درسمم میگه که نمرتامم پایین میشه؟؟

خب دیگه تایم برا درس خوندنت کم میاد عزیزم 

دیگه خودت گفتی تا ۱ یا ۱/۵ شب سرکاری 

نمی‌دونم ساعت کلاسهات چطوره و چند واحد گرفتی 

مگر اینکه هر ترم درسای کمتری بگیری که اذیت نشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایمش همچین کمم نیس ۸ساعته تازه شیفت شبم هست

کار فست فود آخه خیلی سخت نیست و اینکه هم سرویس داره هم شام

عزیزم کارگر های کارخونه از ۷ صبح تا ۷ غروب یعنی ۱۲ ساعت کار میکنن، ۱۵ تومن هم نمیشه حقوقشون

بخاطر همین میگم حقوقش خوبه

کار فست فود آخه خیلی سخت نیست و اینکه هم سرویس داره هم شامعزیزم کارگر های کارخونه از ۷ صبح تا ۷ غروب ...

پس کارگرای کارخونه کم میگیرن با ۱۲ساعت کار سخت، چمیدونم پس امتحانی بره ببینه خوشش میاد اذیت میشه یا نه

پس کارگرای کارخونه کم میگیرن با ۱۲ساعت کار سخت، چمیدونم پس امتحانی بره ببینه خوشش میاد اذیت میشه یا ...

آره واقعا کمه من نسبت به جامعه گفتم ک این موقعیت خوبه

چون کار تو کارخونه خیلی سخته و غذا و سرویس هم که دارن از حقوقشون کم میکنن در صورت استفاده

یعنی شما فکر کن بیچاره ها ۱۲ ساعت کار سخت و سنگین انجام میدن با حق مسکن و تاهل و فرزند و... و‌...و... میخواد بشه ۱۰ الی ۱۵ تومن

فست فود سختی زیادی نداره شام هم ک میدن، نگرانی بابت رفت و آمدش هم نداره چون میگه سرویس داره پس برای شروع خوبه

خب الان میتونی با ابن پولی خیللی کارا کنی تا تموم شدن دانشگاهت کلی پس انداز داریی دوره ها ارایشگری ...

سلامتیم چی

با چقدر از اون پس انداز میتونم برش گردونم؟؟؟

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨