2777
2789

روزا مجبورین هم درس  بخونین هم برین باشگاه با،دوستاتون هم دانشگاه اصلا وقت استراحت ندارین شبی  ۵ ساعت میتونید استراحت کنید

میرین سرکار من بابام خرجیم میده ولی خودمم میرم  سرکار مامانم میگه نمیخواهد بری؟؟

ماهی ۱۵ از ساعت  ۵نیم عصر تا ۱ شب بعضی وقتا ۱ نیم؟؟ سرویس برگشت و شامم داره  نزدیک خونمون هست  کارش روزا  درس   روزی ۴ یا خیلی بشه ۵ ساعت میخونید؟؟

داخل فست و فوده دانشجو هم هستین با این پولم میتونن خیلی کارا کنین  

من پول  لباسم میشه روتین پوستی ماهی ۵ تومن  اون ۱۰ تومنمم  طلا  میگیرمم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه

وقتی پدرم پول میده اول دانشگاهمو تموم میکنم بعد میرم سرکار

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
نهوقتی پدرم پول میده اول دانشگاهمو تموم میکنم بعد میرم سرکار

خب الان میتونی  با ابن پولی خیللی کارا کنی تا تموم شدن دانشگاهت کلی پس انداز داریی 

دوره ها ارایشگری هم میتونی ثبت نام کنی

کارو که حتما برو حقوقش خوبه ساعتشم بدک نیس 

قراره یه مدت بری یه پس اندازایی داشته باشی بعدا ان شاءالله شرایط بهتر میشه

فقط یکم سر خودتو خلوت کن مثلا باشگاهو حذف کن خودت روزی نیم ساعت ورزش کن 

یه طوری که بتونی روزی حداقل ۷  ساعتو بخوابی 

حسبی الله ❤

نمره ۱۴ و ۱۵ خیلی هم خوبه که ولی اگه قصد داری ادامه تحصیل تا دکترا بدی جدی تر  درس بخون. به نظرم در کل خیلی خوبه برو و بیشتر هم پس انداز کن وقتی پدرت کمک میکنه بهت . طلا عالیه برای سرمایه گذاری