2777
2789
عنوان

امشب شوهرم یه حرفی زد که🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 71 پست
بچه بودم خیلیخرشدم وشوهرم ب شدت بچه ننه اساز اینا ک میگه فقططططط پدر و مادر مهمنزن رو میشه دوباره گر ...

دوبار تو صورتش داد بزن ک تفکر هیچکس برات مهم نیس

بذار از خوابش بیدار بشه

میگفتی به عنم که نمی‌خوان منم اونارو عنم حساب نمیکنم چرا خودتو بخاطر چندتا بی ارزش کوچیک میکنی؟

برام مهم نیست

خدا دید چقدررررر اذیتم کردن

چقدر فتنه درست کردن

چقدر پشت سرم حرف زدن

چقدر دروغ گفتن....

من سکوت کردم ولی خدا قراره سرشون داد بزنه و کارما هم جواب میده....

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۸.۹ سال فقط اذیت شدم و سختی و بی پولی کشیدم و پیر شدمدرصورتی ک روز خواستگاری الکی گفتن بیان خونه ما ...

اسی چرا اینجوری کردن‌قبول کردی ؟ 

مگه اون‌عروسا از ککون فیل افتادن چرا نرفتی جایی که بهت احترام‌بزارن 

همیشه این‌درد تا اخرعمر‌مادرشوهرت باهاته

کاش مادرت همون موقع برگرو پرت میکرد تو صورتشون میگفت مرده شور خودتونو جدو ابادتو ببرن‌کی هستید حالا بی اصلو‌نسبا 

شوهرم نمیخواسدتشدختره تا بعد عروسیمونم همش با لباس جلفففففف و توری میومد جلو شوهرم و پیام و استیکر ب ...

بگو بلدم میندازم تا اون باشه جلو شوهر من لختی نگرده وگرنه منم لختی میگردم 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
دوبار تو صورتش داد بزن ک تفکر هیچکس برات مهم نیسبذار از خوابش بیدار بشه

الان انقدر پشت سرم حرف میزنن

شوهر من ک انقدر طرفدار خونوادشه و کسی حق نداره تو بگه بهشون و خونوادشو میپرسته 

خودش میگه ازحسادته

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

الان انقدر پشت سرم حرف میزننشوهر من ک انقدر طرفدار خونوادشه و کسی حق نداره تو بگه بهشون و خونوادشو م ...

عزیزمممممم میگی پشت سرم 

خب چرا باید دامن بزنی به حرفا و رفتاراشون

اصلا ادم حسابشون نکن

فقط خودت برا خودت مهم باش

وقتی هیچکس حامیت نیس خودتو آزار نده چ برا شوهر چه برا هررررکی

بچه بودم خیلیخرشدم وشوهرم ب شدت بچه ننه اساز اینا ک میگه فقططططط پدر و مادر مهمنزن رو میشه دوباره گر ...

شوهرت مرد زندگی نیست 

مردایی که این تفکرو دارن خاک عالم برسرن 

هیچوقت نمیزاره اب خوش ازگلوت پایین بره 

ی خودشیفته بچه ننه لجوج و زبون نفهم 

سعی کن اول خودتو دوست داشته باشی به شوهرت هم‌نگو هیچیتو نگو میره عین دلقکا به خانوادش میگه

اسی باهاشون رفت و آمد داری چقدر تلخ خیلی ناراحت شدم شوهرت نگفت دلیلش چیه ؟منم با خانواده شوهرم قطع ر ...

۲ ساله قطع رابطه کردم

شوهرم اوایل خیلی اذیتم میکرد و کتکم میزد بخاطر دروغا و فتنه هاشون

دو ساله خودش با چشم خودش دید چقدر اذیتم میکنن و تیکه میندازن بهم و من فقط میومدم گریه میکردم یه گوشه

مامانش پیام میداد زنت ب درد نمیخوره و....

داداشش بهش گفته بود برو قولنامه جعلی درست کن برا خونه زنتو بنداز بیرون از خونه....

اینا رو ک یادم نمیره من 

اینا یه هزارم بدجنسی هاشونه

شوهرت مرد زندگی نیست مردایی که این تفکرو دارن خاک عالم برسرن هیچوقت نمیزاره اب خوش ازگلوت پایین بره ...

حتی آب ک میخوردم گزارش میداد الانم من قطع رابطم نمیفهمم

حتی مادرشوهرم ب شوهرم گفته بود نرو طرف زنت برا ......

تا اتاق خواب هم اجازش دست اون بود

۲ ساله قطع رابطه کردمشوهرم اوایل خیلی اذیتم میکرد و کتکم میزد بخاطر دروغا و فتنه هاشوندو ساله خودش ب ...

میخواستن یکاری کنن شوهرت طلاقت بده لقمه حروما 

جاری منم همینجوری شد همین الان تو ی تاپیک‌ازش نوشتم 

الهی خیر نبینن 

عزیزمممممم میگی پشت سرم خب چرا باید دامن بزنی به حرفا و رفتاراشوناصلا ادم حسابشون نکنفقط خودت برا خو ...

وای دقیقا انگار خودآزاری دارم

هی حرفاشونو تو ذهنم تکرار میکنم حرص میخورم😭😭😭😭فلوکستین و ... هم مصرف میکنما ولی فایده نداره

اصلا بخاطر قرص اعصاب چاق شدم من

میخواستن یکاری کنن شوهرت طلاقت بده لقمه حروما جاری منم همینجوری شد همین الان تو ی تاپیک‌ازش نوشتم ال ...

قبل منم نامزد کرده بوده با یکی دیگه

اونم بهم زده بودن 

هنوز مادرشوهرم از هیکل و پوست و مو و کارای دختر خاله برا شوهرم تعریف میکنه

2810