2777
2789
عنوان

امشب شوهرم یه حرفی زد که🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 71 پست
۲۷ سالمهپارسال ۳.۴ بار زنگ زده بود شوهرمزنگش زدم ب جیغ و دادصدا رو ضبط کرده بود فرستاده بود برا همهخ ...

شوهر نکرده تو اینهمه سال

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
شوهر نکرده تو اینهمه سال

نه🥲🥲🥲🥲

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم مهربونم انشااالله حدا بزرگه مادرشوهرم سرطان سینه گرفتپدرشوهرم برا یه زنه .... پول واریز کرده ...

بازم ادم نشدن؟

حداقل توی حرفات به شوهرت بگو عاقبت دل یه مظلوم رو که بشکنن اهش دامنشون رو میگیره حذاقل شوهرت بفهمه از کجا خوردن مظلوم نباش مادرمن مظلوم بود مرد بابام دوتا زن بعدش گرفت عمم که مافکرمیکردیم این همه بلا سرمامانم اورد کارما پس میده ولی روز خوشس بود برابابام میرفت خواستگاری بعد فوت مامانم شوهرش هم مرد یه قطره اشک نریخت تازه شوهر به این خوبی بنده خدا 

اگه یه عنی بود یه سنده ای حداقل پیداش میشد اینو میگرفت

حق تا ابد😅😅😅تا حالا بهش فکر نکرده بودم

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

بازم ادم نشدن؟حداقل توی حرفات به شوهرت بگو عاقبت دل یه مظلوم رو که بشکنن اهش دامنشون رو میگیره حذاقل ...

نه اصلا انگار ن انگار

ادعا مسلمونی و خدا پیغمبری دارن لامصبا 

نماز میخونن .

من گاهی نماز نمیخوندم بهم میگفتن نجس

نه اصلا انگار ن انگارادعا مسلمونی و خدا پیغمبری دارن لامصبا نماز میخونن .من گاهی نماز نمیخوندم بهم م ...

نماز تو بخون ولی راست میگی بعضی ها جانماز اب میکشن نمازخوندنشون مثل بابای منه تازه نماز شبش ترک نمیشه همه غلطی هم کرده اوه باهزارتا دختر رفیق بوده تا شش سال پیش اگه بدونی چطور غیبت وتهمت میزنه

نه اصلا انگار ن انگارادعا مسلمونی و خدا پیغمبری دارن لامصبا نماز میخونن .من گاهی نماز نمیخوندم بهم م ...

به شوهرت این حرفا رو بفمون که دلت بشکنه بیچاره میشن چون خدا حق مظلوم رو از ظالم میگیره من نشستم ببینم خدا چطور اخرش برای بابام و زن داداشم چطور رقم بزنه ولی اینا انقدر قران ونماز میخونن خدا کاریشون نداره نگاه به همین عبادتشون میکنه

بچه بودم خیلیخرشدم وشوهرم ب شدت بچه ننه اساز اینا ک میگه فقططططط پدر و مادر مهمنزن رو میشه دوباره گر ...

خیلی شبیه فامیل شوهر  من و زندگیه منه ،چی بگم خدا نگذره ک اینجور خون ب دل میکنن ادمو ،منم محلشون نمیدم تا بترکن...والله 😅🥴

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

مادرشوهر منم همینهدارم با خودم کنار میام ک یه جوری رفتار کنم انگار از اول نمیشناختمشون

الهی ک خدا خیرشون نده

من همش میگم الهی لال از دنیا بره ک اقد منو اذیت کرده 

چون وقتی لال بشه دیگه نمیتونه نیش و کنابه بزنه