2777
2789
عنوان

امشب شوهرم یه حرفی زد که🥲🥲🥲

1352 بازدید | 71 پست

وقتی اومدن خواستگاری 

رفتیم آزمایش

بعدش شوهرم رفته بود ماموریت

خونوادش (مادرشوهرم و جاریم)اومدن برگه آزمایش رو جدا کرده بودن و داده بودن دم خونه ما ک دخترتون رو نمیخوایم و ...

امشب ب شوهرم گفتم من ۹ .۸ ساله دارم سختی میکشم

ب همه عروسا کمک کردن یه ذره نه کمک مالی نه کاری هیچی کمک ما نکردن این انصاف نیس

گفت....

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

ب اونا خونه دادن وعروسی گرفتن و ....

ب ما گفتن ما یه ریال کمک نمیکنیم

حتی مادرشوهرم یه ثانیه بچه هامو نگه نداشت

گفتن در خونمونو لجن میگیریم نمیذاریم بیاید

اگه منو دیدی حتما بهم یادآوری کن قول دادم لاغر کنم🥲وزن فعلی 3 رقمی.... تاریخ 20/8/1403 وزن هدف اولیه 97....لطفا بهم کمک کن و انگیزه بده دوست مهربونم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب شوهرم گفتم خب چرا اومدن دنبالت خواستگاری؟

گفت اونا اگه میخواستنت ک برگه آزمایش رو پس نمیدادن.....

نمیخوانت

۸.۹ سال فقط اذیت شدم و سختی و بی پولی کشیدم و پیر شدم

درصورتی ک روز خواستگاری الکی گفتن بیان خونه ما بشینن چند سال ک پول دستشون بیاد

چرا دلیلشون چی بود

دخترخاله شوهرم دختر عموش هم میشه

هم پدرشوهرم هم مادرشوهرم میخواستن اونو بگیره

ب شوهرم گفتم خب چرا اومدن دنبالت خواستگاری؟گفت اونا اگه میخواستنت ک برگه آزمایش رو پس نمیدادن.....نم ...

میگفتی به عنم که نمی‌خوان منم اونارو عنم حساب نمیکنم 

چرا خودتو بخاطر چندتا بی ارزش کوچیک میکنی؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
دخترخاله شوهرم دختر عموش هم میشههم پدرشوهرم هم مادرشوهرم میخواستن اونو بگیره

قبل از تو دخترخاله اش مرده بود ندیدنش؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
تو چرا با این وضعیت با ایشون ازدواج کردی؟

بچه بودم خیلی

خرشدم 

وشوهرم ب شدت بچه ننه اس

از اینا ک میگه فقططططط پدر و مادر مهمن

زن رو میشه دوباره گرفت بچه هم میشه درست کردو....

طرز فکر پدر و مادرش اینه از بس بهش گفتن اینم همونجور شده

ب شوهرم گفتم خب چرا اومدن دنبالت خواستگاری؟گفت اونا اگه میخواستنت ک برگه آزمایش رو پس نمیدادن.....نم ...

ببین مادرشوهر من با پای خودش اومد خواستگاریم خودش به شوهرم معرفیم کرد خودش ذوق داشت بعد یکباره بعد از خوندن خطبه عقد از این رو به اون رو شد و گفت اشتباه کردم کاش قلم پام خورد میشد نمیومدم گفتم چرا گفت الان هرچی بشه میگن تو انتخاب کردی همش اختلاف مینداخت هیچ کاری هم برامون نکردن تمام وعده های قبلش که داده بود زد زیرش 

قبل از تو دخترخاله اش مرده بود ندیدنش؟

شوهرم نمیخواسدتش

دختره تا بعد عروسیمونم همش با لباس جلفففففف و توری میومد جلو شوهرم و پیام و استیکر بوس میفرستاد واسش و شوخی فیزیکی میکردن....

مادرشوهرمم هی الکی میرفت ب شوهرم میگفت زنت تیکه انداخته ب دختر خالت و چشم دیدنشو نداره و زنت شکاکه و...

فتنه مینداخت

2810