2777
2789

😭😭😭😭😭😭😭خیلی حالم بده امشب....فقط اشک میریزم......تورو خدا از طرف من به خدا بگید منم نگاهکنه....من که ۸ساله صداش میکنم ..

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیدوارم خدا با یه بچه صالح، دامنتو سبز کنه به زودی♥️

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
2805
تبلی تخمدان شدید

تایپیک خاطرات بارداری و زایمان منو بخون منم سالهای زیادی درگیر بودم ، از رحمت خدا نا امید نشو، اصلاح سبک کن، من کسی بودم که تو سیکل آی وی اف با چهل تا امپول دوتا فولیکول خیلی ریز داشتم وقتی اصلاح سبک کردم تازه بدنم به داروها جواب داد

تایپیک خاطرات بارداری و زایمان منو بخون منم سالهای زیادی درگیر بودم ، از رحمت خدا نا امید نشو، اصلاح ...

خوندم اشک ربختم‌‌‌‌.......چه مدت بعدش باردار شدی خیلی ناراخت شدم

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
خوندم اشک ربختم‌‌‌‌.......چه مدت بعدش باردار شدی خیلی ناراخت شدم

شب ها زود بخواب، صبح ها زود بیدار شو مثلا ساعت شش صبحانه بخور ناهار و شامتم سر وقت بخور، قند مصنوعی کاملا حذف حتی یه دونه قند باچایی، کیک بیسکوییت کلا تنقلات حذف، پیاده روی کن، اگه اضافه وزن داری رژیم بگیر وزنتو کم کن، عسل و سیاهدونه صبح ناشتا بخور، حلوا خرمایی درست کن هم خودت بخور هم شوهرت