2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اضافه وزن داشته باشه میخای شیر بش ندی ؟هر بچه ای با توجه ب وزن تولد خودش مقایسه میشه همه مث هم نیستن ...

وزن تولدش ۴کیلو ۱۰۰بود..میگم نکنه خیلی وزنش بالا باشه خدایی نکرده خطرناک نباشه براش

2805
وزن تولدش ۴کیلو ۱۰۰بود..میگم نکنه خیلی وزنش بالا باشه خدایی نکرده خطرناک نباشه براش

خب دیگه هر بچه ای از نیم تا ۱ونیم وزن اضاف میکنه بچه شما خیلی وزن اضاف نکرده اون بهداشت ک گفته اضاف وزن داره مطمن باش چیزی حالیش نیس بچه شما ک با بچه ای ک باوزن ۲کیلو میاد مقایسه نمیشه نمودارش با توجه ب قد وزن تولدش پس خیلی هم عالییه منم پسرم ۴۲۰۰بود بدنیا اومد

همیشه بالاتر نمودار بود ولی تپل نیست برادرام داییام عموهام درشت هیکلن ماشالله قدبلند میگم رفته ب اون ...

اخه پسر باید بلند باشه و هیکلی..ولی دختر خب ظریف باشه قشنگتره..حالا ببینم دو ماهگیش چی میگن

اخه پسر باید بلند باشه و هیکلی..ولی دختر خب ظریف باشه قشنگتره..حالا ببینم دو ماهگیش چی میگن

خب الان بچه ۱ماهش عزیزم چرا الکی خودت درگیر میکنی شیر بده بچه بخوره.مگه چندسالتون اینقدر حساسین،؟