2777
2789
عنوان

من یه پزشکم و خواستگار درخور ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6439 بازدید | 171 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من تحصیلات اونقد مهم نیس مخصوصا تو دانشگاهای پیزوری ایران که لیسانس گرفتن اب خوردنهشما فرقی ندا ...

این حرفتون برای من درست نیست..

نمیگم تحصیلات صرف شعور میاره نه..

ولی الان خواهر من فوق لیسانس داره و شوهرش دیپلم ولی خیلی جاها برام اثبات شده که اصلا درکی از هم ندارن مثل شوخی های سخیفی که همسرش میکنه یا به تربیت بچه ها اونقدر اهمیت نمیده...مثلا اگه دخترش کار بدی انجام بده بهش میخنده...یا اصلا برای همسرش احترامی که باید قائل نیست..و این تو خانواده ما خیلی عجیبه..

غیر از این همیشه در مقابل ما یه حسی داره که خیلی کم رفت و آمد میکنه و کم حرف میزنه میترسه سوتی بده..خب قطعا اگه این دو نفر با هم کفو خودشون ازدواج میکردن این چالشارم نداشتن

سلام بنده دانشجوی پزشکی هستم.

همسرم پزشک نیستن اما آنقدر همه چی تمام هستن 

من دوستشون ندارم بلکا با تک تک سلول هام میپرستمشون.

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.عاشق امام زمانم.

چرا خواستگار هست مثلا یه آرایشگر بود دیپلم داشت خوب معلومه بهم نمیخوریم بعد اختلاف ایجاد میشه

وای نه.. عجله نکن... خدا خودش بلده چکار کنه.. تو فقط از خدا طلب خیر وبرکت کن.. بع درس وکارت برس

انتخابه قسمت نیست

اگه اینطوریه خیلی ناعادلانس . آخه یکی سروزبون داره و سیاست داره و برونگراس می‌تونه شوهر خوبی بدست بیاره . یکی خوشگله همینطوری واسش از درودیوار شوهر خوب میباره. ولی یکی مثل من سادس سریع گول میخورم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

این حرفتون برای من درست نیست..نمیگم تحصیلات صرف شعور میاره نه..ولی الان خواهر من فوق لیسانس داره و ش ...

من کساییو دیدم که مسیر زندگیشون از دانشگاه نمیگذره یکی عاشق هنره یکی عاشق بازاره یکی عاشق سینماس

چه ربطی داره که بگیم هرکی تحصیلات نداره شعورم نداره اون فامیل شما خودش بیشعوره ربطی به دیپلمش نداره

پدربزرگ من مدرسه هم نصفه رفته بود کل تاریخ ایران رو حفظ بود و فوق العاده ادم باشعوری بود

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌