2777
2789
عنوان

من یه پزشکم و خواستگار درخور ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6439 بازدید | 171 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر من هر شغلی قابل احترامه اگه دنبال لول هستین ادمای پولدار از همه لولشون بالاتره وگرنه یه پزشک هم ...

عزیزم به نظرمن لول فقط به پول نیست واقعا 

مثلا یه پولدار بی سواد لول بالا محسوب نمیشه

تحصیلات و جایگاه اجتماعی و امکان پیشرفت لوله

تکاپو برای نجات ✨️
خانم دکتر من یه کنکوریمبنظرتون رشته ی پزشکی درآمدش می ارزه به سختیش؟

اگه به خاطر در آمد میخوای بیای اصلاااا توصیه نمیکنم بیای

فقط و فقط اگه عاشق پزشکی هستی بیا

در آمد چندانی نداره پزشک متخصص طرحی نهایت ۳۰ تومن در بیاره خیلیا از ما الان دارن میرن ژل و بوتاکس بزنن یا زدن تو یه کار دیگه

چرا خواستگار هست مثلا یه آرایشگر بود دیپلم داشت خوب معلومه بهم نمیخوریم بعد اختلاف ایجاد میشه

فقط موندم با چه اعتماد بنفسی اومده بود خواستگاری آقای آرایشگر دیپلمه زن دکتر میخواست😐😐😑

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
نمیدونم والا ی موردم تو بیمارستان نشده😂🤦‍♀️دوستم پرستاره چندتا رزیدنت بهش پیشنهاد دادن البته همشون ...

دوستی ک بدرد نمیخوره منو یکی دید نهایت ۶ ماه بعد باید باهاش برم محضر😂

اگه به خاطر در آمد میخوای بیای اصلاااا توصیه نمیکنم بیایفقط و فقط اگه عاشق پزشکی هستی بیادر آمد چندا ...

بله فقط و فقط دارم برا پول و اسم دکتر میام

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم

ازدواج ربطی ب تحصیلات نداره باید شانس داشته باشی خودتم همت کنی...تو اقوام ما یکی هست دیپلم داره شوهر کرد چه شوهری میلیاردر..تمام مراسم از خواستگاری تا عروسی لاکچری بود همه چیش

🤲خوشبحال آنکه ب جای زمان..ب صاحب الزمان دل ببندد🤲
عزیزم به نظرمن لول فقط به پول نیست واقعا مثلا یه پولدار بی سواد لول بالا محسوب نمیشهتحصیلات و جایگاه ...

پولدار بیسواد رو کاری ندارم ولی سواد فقط به تحصیلات نیس شعور طرفم مهمه بوی خوبش طرف حرف زدنش و...

ولی قبول کنیم تو جامعه واقعا پولدارا لول بالا حساب میشن پزشکا هم نوعی شغلن که بسیار هم سختن و طاقت فرسا

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌