madar_pesar_shoja مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 540 عنوان من یه پزشکم و خواستگار درخور ندارم 6439 بازدید | 171 پست یکسال دیگه درسم تمومهچیکار کنم؟ نگران اینم ک مجرد بمونمیکی بود اخیرا که البته تحصیل کرده بود و خانواده ی خوبیم داشت ولی حس کردم فقط به خاطر رشتم اومده جلو و ازنظر بعضی مسائلم بهم نمیخوردیم ردش کردم 1403/08/23 | 21:12 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 13878 دوستم پزشک هست از طریق دفتر نهاد رهبری در دانشگاه اسم نوشت همسرشم نوشته بود معرفی کردن ازدواج کردن شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد
درانتظارنرگس عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 4793 وای که چقد پزشکا خودشونو دست بالا میگیرن به امید روز ظهورش......😍 اللهم عجل لولیک الفرج ❤
ورمیشل عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 5933 خب بخاطر رشته ات هر کسی به خودش اجازه نمیده بیاد جلومگر اینکه دکتر مهندسی چیزی باشه که اونم خیلی کم پیش میاد به پست هم بخورید. 🙂❤️
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 13878 وای که چقد پزشکا خودشونو دست بالا میگیرن خوب سختی کشیدن ولی بعضی هاشونم واقعا خاکی اند شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد
مونلايت عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1573 سلامپزشكي شماشك ندارم تا چند سال اينده با يكي در شان خودت اشنا ميشياز شما بعيدهتو رو خدا شان خودت رو نيار پايين
madar_pesar_shoja مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 540 دوستم پزشک هست از طریق دفتر نهاد رهبری در دانشگاه اسم نوشت همسرشم نوشته بود معرفی کردن ازدواج کردن آخه من اونقدر مذهبی سفت و سخت نیستم نمیدونم همه ی اونایی ک تو نهاد اسم مینویسن آدم سفت و سخت مذهبی میخوان ب نظرم
۱عابر۱ عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 853 سلامپزشكي شماشك ندارم تا چند سال اينده با يكي در شان خودت اشنا ميشياز شما بعيدهتو رو خدا شان خودت رو ... یعنی با یه مثلا لیسانسه ازدواج کنه شأنش میاد پایین؟چه حرفا کاربری پنجممممم
madar_pesar_shoja مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 540 وای که چقد پزشکا خودشونو دست بالا میگیرن الان کجای این نوشته خودمو بالا گرفتم عزیزم؟من تو همه تاپیکام دارم خودمو میکوبم ک البته درست نیست😂😂
madar_pesar_shoja مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 540 سلامپزشكي شماشك ندارم تا چند سال اينده با يكي در شان خودت اشنا ميشياز شما بعيدهتو رو خدا شان خودت رو ... کو پس چرا تو این چند سالی ک درس خوندم کسی تو بیمارستان منو ندید؟
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 13878 آخه من اونقدر مذهبی سفت و سخت نیستم نمیدونم همه ی اونایی ک تو نهاد اسم مینویسن آدم سفت و سخت مذهبی م ... نه فکر نکنم ربطی نداره به مذهبی که به قصد ازدواج داشتن ربط داره دیگه شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد
madar_pesar_shoja مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 540 خب بخاطر رشته ات هر کسی به خودش اجازه نمیده بیاد جلومگر اینکه دکتر مهندسی چیزی باشه که اونم خیلی کم ... چرا خواستگار هست مثلا یه آرایشگر بود دیپلم داشت خوب معلومه بهم نمیخوریم بعد اختلاف ایجاد میشه
درانتظارنرگس عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 4793 الان کجای این نوشته خودمو بالا گرفتم عزیزم؟من تو همه تاپیکام دارم خودمو میکوبم ک البته درست نیست😂😂 من اعصابم از یه پزشک دیگه خورد بود عزیزم 😂🤦♀️ان شاالله یکی که از همه نظر هم سطحته سر راهت قرار میگیره به امید روز ظهورش......😍 اللهم عجل لولیک الفرج ❤