2777
2789
عنوان

من یه پزشکم و خواستگار درخور ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6439 بازدید | 171 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب با همین ازدواج میکردی اختلاف چی منظورته؟

من اولین ملاکم اینه تحصیل کرده باشه 

درسته تحصیلات ضامن خوشبختی نیست ولی دیدی یهو خدا کمک کرد رفتم فوق تخصص گرفتم خب مشخصه باهم نمیسازیم اونموقع

سلامكفويت تحصيلي و سطح درامد زوجين خيلي مهمههمه مشاورها ميگن

دقیقا

یا یکی از خواستگارام phdداشت وضعیت مالیش خیلی خوب بود

ما از نظر مالی ب اونا نمیخوردیم و من به خاطر این ردش کردم

درصورتیکه خیلیا دنبال پولن

دقیقایا یکی از خواستگارام phdداشت وضعیت مالیش خیلی خوب بودما از نظر مالی ب اونا نمیخوردیم و من به خا ...

من خسته م حس تايپ ندارم

تو رو خدا شما كه تحصيلكرده اي لااقل به خودت احترام بذار

نميگم با بالاتر از خودت

ولي به پايين تر از خودت هم نرو

بسپار بخدا

هم شأنت پيدا شه

دقیقایا یکی از خواستگارام phdداشت وضعیت مالیش خیلی خوب بودما از نظر مالی ب اونا نمیخوردیم و من به خا ...

وضعیت مالی شما چجوریاس اسی 

باید با چند نفر مشورت میکردی 

خیلیا اینجوری ان و الان خوشبحتن

کاربری پنجممممم

وضعیت مالی شما چجوریاس اسی باید با چند نفر مشورت میکردی خیلیا اینجوری ان و الان خوشبحتن

دیگه قضیش تموم شدست

من با تلاش خودم این رشته قبول شدم مثل خیلی از هم ورودیام نیستم ک بابا و مامان حمایتگر داشتن

اونی ک قسممت باشه ب موقش میاد نترس

واقعن ازدواج قسمته؟ چرا بعضیا میگن انتخابه ؟ پس ب حرف کی باید بکنیم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

نه مغرور نیستم اهل اکیپ مکیپ و اینا نبودمخجالتیم

عزیزم دختر خاله من بعد تخصص یه شوهر توپ پیدا کرد...تا قبلش میگفت بختمو بستن و یا خواستگاراش به دلش نمینشستن ولی تا مورد دلخواهش نیومد تن به ازدواج با هرکی نداد...تو هم صبور باش خوبش بیاد

چه مسایلی؟

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

من خسته م حس تايپ ندارمتو رو خدا شما كه تحصيلكرده اي لااقل به خودت احترام بذارنميگم با بالاتر از خود ...

خب همون چیزی ک میخوام نیست

همه هم میگن بری سرکار پیدا میشه ولی من ک چشمم آب نمیخوره