چیکار کنم ی دختر مغروری بنظر برسم ضعف نشون ندم دیگ قوی باشم چون من یکیو ب مدت 5سال دوسش داشتم باهم بودیم ولی چون هربار ولم کرده و برگشته من قبول کردم چون عاشقش بودم ضعف داشتم بهش الان اگ برگشت چیکار کنم چی بگم ک دیگ اون دختر ساده نیستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بلاک نکن ولی جوری هم جواب نده که احساسات یا هیجانت یا خشمت مشخص باشه
من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
آدم به یه زباله نمیاد توضیح بده که چون بوی بدی میدی من باید از پیشت برم که! سریع راهشو کج میکنه
من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن