2777
2789
عنوان

دخترا راهکاربهم بدین دخترا مغرور

210 بازدید | 31 پست

چیکار کنم ی دختر مغروری بنظر برسم ضعف نشون ندم دیگ قوی باشم چون من یکیو ب مدت 5سال دوسش داشتم باهم بودیم ولی چون هربار ولم کرده و برگشته من قبول کردم چون عاشقش بودم ضعف داشتم بهش الان اگ برگشت چیکار کنم چی بگم ک دیگ اون دختر ساده  نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونسرد رفتار کن 

جوری که انگار بود و نبودش برات فرقی نداره 

محترمانه و سرد ردش کن اصلا تو چشماش نگاه هم نکن وقتی داری باهاش حرف میزنی

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
2805

کوتاه صحبت کن 

کوتاه جواب بده 

شروع نکنی داستان بگی یا توضیحات اضافی بدی 

جوری که انگار فقط میخوای از سر خودت بازش کنی 

اتفاقا به نظر من خط تو عوض نکن فکر نکنه کس خاصیه بخاطر خط تو عوض کردی 

حتی بلاک هم نکن 

فقط مخاطب رو حذف کن و ناشناس جواب نده

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
رو دررو نمیبینمش

خب اصلا لزومی نداره پیام شو جواب بدی 

برای خودتم حذف کن که جلو چشمت نباشه

پیام داد اصلا سین نزن و پروف و بیو های غمگیک نزار

اگر میبینیش خونسرد رفتار کن و خودتو شاد نشون بده(جلو طرف نه با خودش)

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
بنظرت بلاک فکر خوبیه چون میخام اس داد ی جوری جواب بدم ک بفهمه

بگو تمام شد دیگه لطفا عزت نفس داشته باشید در غیر این صورت بلاک میشید آقای فلانی فامیلش بگو

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
بنظرت بلاک فکر خوبیه چون میخام اس داد ی جوری جواب بدم ک بفهمه

بلاک نکن خیلی کار چیپیه

اگه هدف از رابطه عاطفی داشتن با یه پسر ازدواجِ

دوست داشتن تو زیاد مهم نیست

مهم اینه اون خیلی دوست داشته باشه حتی  شخصیش،خانوادش،موقعیت اجتماعیش از عشقش خیلی مهم تره

کاربری دوستم فعلا دست منه

2810