2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی جا به جا شده بود؟ای وای یعنی دوباره باید ارتودنسی کنم😐

تقریبا از اون حالت خوب و منظمیش در اومد کمی جابه جا شد اولش خیلی صاف و یه دست شد الان یه کم عقب جلو شده 

نه اصلا😂اصلا نمیتونی گاز بزنی درد میگیرن ددندونانه تخمه میتونم بخورم نه آجیل نه ساندویچ میتونم گاز ...

اره به منم گفت حتی گفت نونای سفت مثل سنگک نباید بخوری 😐من فعلا دوتا براکت گذاشته ولی همینام خیلی رواعصابن زده گوشت لبمو زخم کرده اونش به کنار همش موقع غذا خوردن توهم میزنم که عهه کنده شد😂

ولی عوضش حسابی لاعر میشی😄من بعد میرم انجام میدم ک هم لاغر بشم و هم دندونام قشنگ بشن

من ماه اولش لاغر شدم ولی برگشت🤧😂اصلا درد نداره به اون صورت فقط شیوه‌ی غذا خوردنت عوض میشه

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
تقریبا از اون حالت خوب و منظمیش در اومد کمی جابه جا شد اولش خیلی صاف و یه دست شد الان یه کم عقب جلو ...

اره مال منم دقیقا اینطوری شده امیدم به این بود که راهی باشه☹️

ندارمش شکست همون دوماه پیش☹️

خسته نباشی برو دوباره قالب بگیره .چرا شکستی پولت زیادی کرده بود؟ دکتر من همون شکسته ش هم درست میکرد 

برو تجهیزات پزشکی یدونه قاب محافظ شو بخر بذار داخل اون

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه