2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی جا به جا شده بود؟ای وای یعنی دوباره باید ارتودنسی کنم😐

تقریبا از اون حالت خوب و منظمیش در اومد کمی جابه جا شد اولش خیلی صاف و یه دست شد الان یه کم عقب جلو شده 

نه اصلا😂اصلا نمیتونی گاز بزنی درد میگیرن ددندونانه تخمه میتونم بخورم نه آجیل نه ساندویچ میتونم گاز ...

اره به منم گفت حتی گفت نونای سفت مثل سنگک نباید بخوری 😐من فعلا دوتا براکت گذاشته ولی همینام خیلی رواعصابن زده گوشت لبمو زخم کرده اونش به کنار همش موقع غذا خوردن توهم میزنم که عهه کنده شد😂

ولی عوضش حسابی لاعر میشی😄من بعد میرم انجام میدم ک هم لاغر بشم و هم دندونام قشنگ بشن

من ماه اولش لاغر شدم ولی برگشت🤧😂اصلا درد نداره به اون صورت فقط شیوه‌ی غذا خوردنت عوض میشه

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
تقریبا از اون حالت خوب و منظمیش در اومد کمی جابه جا شد اولش خیلی صاف و یه دست شد الان یه کم عقب جلو ...

اره مال منم دقیقا اینطوری شده امیدم به این بود که راهی باشه☹️

ندارمش شکست همون دوماه پیش☹️

خسته نباشی برو دوباره قالب بگیره .چرا شکستی پولت زیادی کرده بود؟ دکتر من همون شکسته ش هم درست میکرد 

برو تجهیزات پزشکی یدونه قاب محافظ شو بخر بذار داخل اون

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه