2777
2789
من برداشتمش چندوقته بعد پلاکی که بعدش میدنو دو ماه نذاشتم دندونام یکم حرکت کرد الان میخوام ببینم میش ...

نمیدونم عزیزم ولی اون قالب متحرکا خیلی مهمن دوست من هم نذاشت دوندوناش دقیقا عین قبلش شدن

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
من برداشتمش چندوقته بعد پلاکی که بعدش میدنو دو ماه نذاشتم دندونام یکم حرکت کرد الان میخوام ببینم میش ...

نمیتونی پلاکو بذاری؟ اذیت میکنه؟ 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب هزینه چیو؟دوباره نمیخوام ازتودنسی کنم

اگر زیاد تغییر کرده باشه مجبور میشی بکنی و هزینه مجدد میگیره اگر یکم تغییر کرده باشه بعضی دکترا ی ارتودونسی متحرک میذارن بعضیا باوجدانن پول نمیگیرن بعضیا میگیرن . 

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

من داشتم ثابت بود عالی شد دندونامکلا متحرک فایده نداره

منظورش پلاک متحرکه ن ارتودنسی

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
من یه ساله پلاک داده بهم گفته ۲۴ ساعت بذار . اما به زور شب موقع خواب میذارم .اونم اگه یادم نره🤣 اما ...

شبا موقع خواب هم جواب میده😂کلا از ۶ ماه دوم میگن همون شبا بذاری کافیه 

نه منم از سن نوجوونیم رد شدم نمیدونم چرا حرکت کرد☹️

شما مشکلی با غذا خوردن نداری😐من غصم گرفتم از الان بهم گفت حتی میوه های نرم مثل موزم نباید گاز بزنی ...

من همه چی میخوردم . 🤣 

شما مشکلی با غذا خوردن نداری😐من غصم گرفتم از الان بهم گفت حتی میوه های نرم مثل موزم نباید گاز بزنی ...

نه اصلا😂اصلا نمیتونی گاز بزنی درد میگیرن ددندونا

نه تخمه میتونم بخورم نه آجیل نه ساندویچ میتونم گاز بزنم فکز کن رفتی بیرون نشستی ساندویچ بخوری باید ریز ریزش کنی و بذاری تو دهنت و بجوی😂😂خیلی ضد حاله

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
نمیدونم عزیزم ولی اون قالب متحرکا خیلی مهمن دوست من هم نذاشت دوندوناش دقیقا عین قبلش شدن

من مرتب میذاشتمش ۶ماه ولی افتاد شکست دیگه نذاشتم الان داره برمیگرده

نه اصلا😂اصلا نمیتونی گاز بزنی درد میگیرن ددندونانه تخمه میتونم بخورم نه آجیل نه ساندویچ میتونم گاز ...

ولی عوضش حسابی لاعر میشی😄

من بعد میرم انجام میدم ک هم لاغر بشم و هم دندونام قشنگ بشن