2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
تهران اون منطقه ک نزدیک ب کرج اون سمت کوچه برلن اینا اسمش نمیدونم کجاساسلامشهر ورامین خیلی دوره ممنو ...

کرج به اسلامشهر ۴۰ دقیقه با تهران یه ساعت اختلاف داره اسلامشهر خیلی نزدیک تر ولی بذار کرج پیدا کردم بهت خبر میدم،جای خواب تو تهران و نمیدونم ولی هایپر استار و هایپر می استخدام دارن حقوقشم همون حدود که گفتم

کرج به اسلامشهر ۴۰ دقیقه با تهران یه ساعت اختلاف داره اسلامشهر خیلی نزدیک تر ولی بذار کرج پیدا کردم ...

ییی اسلامشهر ب کرج نزدیک تره؟نمیدونسم اینو 

اگ اینه ک اوکیه

فداتشم باز وقت داشتی ی نگا بنداز ب من اطلاع بده 

خدا خیرت بده

حقوق هم ۱۵؟

ییی اسلامشهر ب کرج نزدیک تره؟نمیدونسم اینو اگ اینه ک اوکیهفداتشم باز وقت داشتی ی نگا بنداز ب من اطلا ...

اره پدر خوب خیلی بهتره همه پسزا راضی هستن سرچ کن تهیه غذای پدر خوب ادرس و تلفنش هست زنگ بزنه 

مرسی دورت بگردم

عزمزمه من اسکرین گرفتم ولی نتونستم ارسال کنم برین تودیوارتهران آگهی همه شهرتهران وبزنین خدمات رستوران ها چندتابودتوصفحه اول یکیش پیک بود ۲۵تومن حقوقش بود یکی دیگه ام بازهمون رستوران بود ۱۵تا۲۵تومن حقوق زده بود من تازه عضوشدم ارسال عکس اینابلدنیستم

2810