2777
2789
عنوان

من دیگه بریدم اعتقاد بی اعتقاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 167 پست
عزیزم هرکاری خدا بهمون گفته کنیم برای ارامش وسعادت خودمونه مثلا حرام بودن این شراب والکل علتش مضراتی ...

سلامت تو دنیای فانی پر درد به چکارم میاد اخه؟ من به کجای این دنیای مسخره دل بستم که بخوام سالم بمونم؟ من مرگ می‌خوام مرگ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل نمیشه تو از خدا بخوای مثلا فلان چیز رو بهم بده خدا هم بهت بدتششاید صلاح تو اینه که اون چیز رو ن ...

دقیقا

ما که اصلا درک و ذره از جلوه مهریونی خدا رو نداریم

اما نگاه کن چه طور با بچه هامون برخورد می کنیم محبت می کنیم تا پرورش پیدا کنن بزرگ بشن گاهی محدودشون می کنیم گاهی بذل محبت اما تو دلمون همیشه نسبت بهشون محبت و عشق داریم تازه مهربونی ما که کنارمهربونی خدا حتی ذره نیست مصلحت اندیشی ما کنار مضلحت اندیشی خدا هیچی نیست خداست که ارحم الراحمینه و عقل کل بنده اونه که سمعا و طاعتا باشه

کاش باشیم

#یا_ارحم_الراحمین

ذاتت خوبه وپاک خودتم بخای خدانمیزاره شک نکن،بااولین گناه خودت برمیگردی پیش خداچون امن ترین جاست

نخیرم تمومه دیگه من نماز صبح نخوندم دیگه نمیخونم دیگه میخوام ادم بدی باشم حداقل دلم نسوزه

آیه 11 از سوره حج باشد که می فرماید: وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ یعْبُدُ اللَّهَ عَلی حَرْفٍ فَإِنْ أَصابَ ...

خالقم ❤️

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 

دیگه جز ترک گناه و أنواع نماز دعا و ذکر هدیه بهشون چه گهی بخورم که راضی بشن؟ بخدا خستم دیگه اه فقط گ ...

عزیز دلم شما خواسته ات بچگانه است یعنی چی بیا بخوابم و باهام حرف بزن . مطمئنم اون حضرت با لبخند و صبر داره نگاهت میکنه.

اگه ازش خواستی پدری کنه جاهایی که باید دستت رو میگیره و مشکلاتت رو حل میکنه.

همین الان من به خدا بگم خدایا یا این دیوار رو به روی منو بشکاف که باور کنم هستی یا اینکه اعتقاد بهت ندارم این واقعا منطقی و شدنیه؟

سلامت تو دنیای فانی پر درد به چکارم میاد اخه؟ من به کجای این دنیای مسخره دل بستم که بخوام سالم بمونم ...

عزیزم تو همین دنیای فانی وپر درده که خدا همچین دستوراتی داده تا به ارامش نسبی برسیم ودرنهایت باررفتن به اخرت جاودانه وراحت بشیم 

مگه ما گفتیم دل ببن 

انگیزتو برازندگی تقویت کن هدف براخودت مشخص کن اگر هدفت راضی نگه داشتن خدا باشه مطمئن باش کارتن خوابم باشی با ارامش وخوشبختی زندگی میکنی

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

سلامت تو دنیای فانی پر درد به چکارم میاد اخه؟ من به کجای این دنیای مسخره دل بستم که بخوام سالم بمونم ...

اسی چی شده انقدر از زندگی خسته شدی؟

اون‌مشکل چیه ک انقدر زندگیو برات سخته ؟

تا حدی می فهممت منم سر قضیه بیماری بستگانم همینطور شدم هیچی دیگ رو من جواب نمیداد هیچ حرفی ته خط بودم 

نخیرم تمومه دیگه من نماز صبح نخوندم دیگه نمیخونم دیگه میخوام ادم بدی باشم حداقل دلم نسوزه

اشتباه همین جاست 

فکر کردی کسی که نماز میخونه 

خدا کمکش می کنه 

کسی که نمیخونه نمی کنه 

به نمازت مغرور نشو خواهر جان 

خدا نیازی به نماز ما نداره 

خدا همه مخلوقاتش رو دوست داره 

حتی اون که از همه گناهکار تره 

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 

اینا گوشه ای از فواید این اعمالهعزیزم توباید به اینجا برسی اعمالی که انجام میدی نباید با طلب کاری ب ...

خانم محترم من واقعا ممنونم ازتون زحمت کشیدید این مطالب ان شاءالله به درد همه حضار بخوره ولی من خیلی وقته قید حاجتم رو زدم نمیخوام اژ این دنیا چیزی جز توجهشون که نگامم نمیکنن 

ادامش رو خوندید؟ گفتم بهشون گفتم حاجت نمیخوام فقط دوستم داشته باشن و جواب بدن!

خب چطور جواب بدن که تو بفهمی جواب دادن . گاهی اونا جواب میدن این ماییم که نمی شنویم . خودم برام اتفاقی افتاد که به مشکل بدی خوردم زیاد دعا می کردم ولی نمی شد یبار گفتم چرا نمیشه به خودم نگاه کردم دیدم گناهی می کنم که خودم خبر ندارم . اونو که ترک کردم جوابمو دادن و مشکلم حل شد.  اما بعد مدتی فهمیدم حتی اون مشکل هم نعمتی بوده برام و خیری بوده که من اون موقع  نفهمیده بودم بعدا فهمیدم .

یا یبار من تو موقعیتی قرار گرفتم که با تمام وجودم فهمیدم داشتن یه خانواده ی خوب بزرگترین نعمتی بوده که خدا بهم داده بوده و من نمی دیدم . 

الانم با دیدن مریضی یکی از اطرافیانم می فهمم همین سلامتی هم نعمت بزرگی هست که داده و ما نمی بینیم 

به قول سهراب سپهری چشم ها رو باید شست جور دیگر باید دید

از کجا میدونی نگاهت نکردن دختر خوب؟ علم غیب داری؟همه اینا از وسوسه شیطانه چون نمیخواد تو به خانواده ...

نیومد بخوابم! هرچی صداش کردم نیومد! مسخره شاید باشه از نظر خیلی ها!

ولی قبلا خواستم و اومدن 

مدتیه هرکاری میکنم هیچکاری نمیکنن اینبارم نیومد دلمو شکوند

باشه ولی ضرری به خدا نمیرسه

ایه ۱۰۸ سوره یونس

: بگو اى مردم حق از جانب پروردگارتان براى شما آمده است پس هر كه هدايت‏ يابد به سود خويش هدايت مى‏ يابد و هر كه گمراه گردد به زيان خود گمراه مى ‏شود و من بر شما نگهبان نيستم

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺