2777
2789
عنوان

من دیگه بریدم اعتقاد بی اعتقاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 167 پست
قشنگم مشکل اینه که فکر میکنیم خدا و امامان به ما و عبادات ما نیاز دارن، در حالیکه ما به اون ها نیاز ...

اونا نیار ندارن میدونمممم

کاش یکی یچیز جدید میگفت

نیاز ندارن ولی دلی هرکار کردم هدیه کردم بهشون گفتم من حتی ثواب اخروی نمیخوام

یه شفاعت شما باشه کافیه!

فقط خواستم نگام کنن

نکردن جواب نمیدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلیل نمیشه تو از خدا بخوای مثلا فلان چیز رو بهم بده خدا هم بهت بدتششاید صلاح تو اینه که اون چیز رو ن ...

چرا همه فکر میکنن حاجت خواستم

خواستم نمی‌گم نخواستم ولی نداد گفتم باشه نمیخوام با اینکه تو خوابم بهم قول داده بودن گفتم نمیخوام فقط غمشو بردار از دلم یا کمکم کن از پس غمش بربیام

اقا اینکارو هم نمیکنی ؟ فداسرت نگام کن بزار دخترت باشم هروقت صدات کردم جوابم رو بده 

نداد میفهمی؟

عزیزم درکت میکنم تحمل این همه امتحان و سختی از عهده مون خارج شده منم دیروز همین وضع بودم داشتم میترک ...

من قبل اینکه کفرگقتن هام بیشتر بشه اگر هست جونمو بگیره اگر دوستم داره 

من از اولم گفتم من هیچ تعلقی به این دنیا ندارم هیچ دلبستگی ندارم فقط جونمو بگیر راحتم کن حتی همین کارم نکرد

اینا گوشه ای از فواید این اعماله

عزیزم توباید به اینجا برسی  اعمالی که انجام میدی نباید با طلب کاری باشی خدا به هیچ کدومش نیازی نداره نه به نمازمون ونه روزه ودعا

اینا برا تکامل خودمونه 

تو توکل کن اگر به صلاحت باشه خدا خودش برات همونی که می خوای رقم میزنه 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

اونا نیار ندارن میدونممممکاش یکی یچیز جدید میگفتنیاز ندارن ولی دلی هرکار کردم هدیه کردم بهشون گفتم م ...

از کجا میدونی نگاهت نکردن دختر خوب؟ علم غیب داری؟

همه اینا از وسوسه شیطانه چون نمیخواد تو به خانواده اصلیت نزدیک بشی 

وَمِنَ النَّاسِ مَن يَعْبُدُ اللَّهَ عَلَىٰ حَرْفٍ ۖ فَإِنْ أَصَابَهُ خَيْرٌ اطْمَأَنَّ بِهِ ۖ وَإِن ...

اره بهش میگن کناره پرستی 

اما من گفتم هیچی نمیخوام حاجتم نمیخوام هرکاری هم کنی میگم شکرت فقط دوستم داشته باش جوابم رو بده 

پام خورد لبه تخت اونروزی پر خون درد همه جونم رو گرفت فقط لبخند زدم گفتم تو اینجوری میخوای باشه راضیم به رضای تو 

تو اگر درد بدی درمونم میدی 

ولی جوابمم نداد نمیدن هیچکدوم جواب نمیدن

من قبل اینکه کفرگقتن هام بیشتر بشه اگر هست جونمو بگیره اگر دوستم داره من از اولم گفتم من هیچ تعلقی ب ...

میدونی بدترین عذابی که از مرگم بدتره وخدا نصیبت کرده چیه؟

یه روز یه مرد کافری اومد پیش موسی وبهش گفت برو به خدات بگو بدترین عذابی که میتونه نصیبم کنه خدا به موسی گف بدترین عذابی که نصیبش کردم این بود که محبت ومعرفت  خودم رو ازش گرفتم

عزیزم فکر کردی بمیری به همین راحتی خستگیت بیرون میره تازه کارت شروع میشه اون موقع هستش که ارزوی زنده بودن میکنی ولو یه لحظه تا کاراتو اصلاح کنی🌺

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

این وعده خداست توی راهی که میری امکاناتش رو بهت میده تا بیشتر در اون راه جلوتر بری و بعد اون دنیا ب ...

والا با شانسی که من میشناسم من حتی اگر بدترین عالمم بشم بازم چیزی عایدم نمیشه 

دیشب فهمیدم من هرکاری کنم هرجوری رفتار کنم دنیا و اخرت رو باختم برای همین گفتم همه چیزو میزارم کنار

دقیقا تو همین حالتم 

همش میگم خدایا خب اگر نمیخوای بدی یه کاری کن بیخیالش بشم یه کاری برام بکن یه جوری بفهمون منو میبینی پس چرا همش امید دارم که بهم میدی چیزایی که میخوامو😭

انگار نه انگار 

این کاربری دست سه نفر می باشد

انشالله خدا به حق عزتش کمکتون کنه مشکلتونو حل کنه🌺

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱