2777
2789
عنوان

من دیگه بریدم اعتقاد بی اعتقاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 167 پست

آیه 11 از سوره حج باشد که می فرماید: وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ یعْبُدُ اللَّهَ عَلی حَرْفٍ فَإِنْ أَصابَهُ خَیرٌ اطْمَأَنَّ بِهِ وَ إِنْ أَصابَتْهُ فِتْنَةٌ انْقَلَبَ عَلی وَجْهِهِ....

ترجمه: برخی از انسان ها هستند که خدا را بنابر حرفی عبادت می کنند و اگر فایده ای به آن ها برسد، اطمینان پیدا می کنند و عبادت را ادامه می دهند ولی اگر ناراحتی برای شان پیش بیاید، دست از ایمان خود بر می دارند.

منظورم این بود که برای امورات ساده دنیایی داری محبت اهل بیت رو که سرمایه دنیا و اخرتت هست از دست مید ...

ادامش رو خوندید؟ گفتم بهشون گفتم حاجت نمیخوام فقط دوستم داشته باشن و جواب بدن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بهش میگن کناره پرستی اما من گفتم هیچی نمیخوام حاجتم نمیخوام هرکاری هم کنی میگم شکرت فقط دوستم دا ...

عزیزم خیلی از کارامون نتیجه انتخاب واراده خودمونه ونباید هر اشتباهی میکنی رو به خدا نسبت بدیم مثل اینکه بگیم خدایا تو باعث شدی نتانیاها این همه بچه بکشه

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

ما که دلمون یه سللمتی میخواد

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
ادامش رو خوندید؟ گفتم بهشون گفتم حاجت نمیخوام فقط دوستم داشته باشن و جواب بدن!

از کجا میدونی جوابت رو ندادن ؟؟؟؟

عزیزم دینا محل امتحانه 

اگر دردی داشتی و تحمل کردی و اعتقادت ر و به خدا از دست ندادی بردی 

اصلا ما اومدیم تو این دنیا که امتحان بشیم 

ذات دنیا اینه 

همه باید  قبول کنیم 

اونوقت شما وقتی دردی بهت میرسه تعجب می کنی؟! 

ندیدی تو قرآن گفته 

ما انسان را در رنج آفریدیم 

زندگی دنیا به جر سرگرمی و بازی نیست 

یه جا گفته 

شما تو این نیا دنبال آرامش میگیرین که پیدا نمی کنید 

آرامش اصلی تو اون دنیا هست 

به معنی واقعی کلمه ما وقتی زیر گل رفتیم 

قراره آرامش بگیریم 

اون دینا عدالت هست 

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 

والا با شانسی که من میشناسم من حتی اگر بدترین عالمم بشم بازم چیزی عایدم نمیشه دیشب فهمیدم من هرکاری ...

سلام اسی 

میشه بپرسم دقیقا چی میخواستی ک پاسخ خواسته ات رو ندادن؟

18 سنم کمه تحملم کمتر

همش ۱۸ سالتم هس؟!

الان مثلا با همین سن کم فهمیدی خدا خیلی بده!!!؟

مشکلت چیه؟ 

تا به حال شده تن بی جون عزیزتو تو بیمارستان بگردونی ولی هیچکس نباشه نجاتش بده؟ شده بهت بگن عزیز ترین آدم زندگیت فقط چند ماه زنده اس؟ 

شده یکی از عزیز ترین هاتو از دست بدی؟ 

شده از بهترین آدمای زندگیت زخم بخوری؟ 

تحملت افتضاح کمه واقعا

ولی جهان خدا رو صبر بنا شده اگه صبر کنی هم نتیجه ی ایمامتو میبینی هم خدایی نکرده نتیجه ی کفر گفتنتو

تو حرفات دیدم گفتی زیاد اهل قرآن و چله و دعا بودی اگه معنی قرآنو هم خونده باشی حتما بارها دیدی گفته ...

من فقط نگاه امام علی خواستم! خواستم جواب بده خواستم بابا باشه برام! نداد من همه چیزو ول کردم گفتم تو جواب بدی نوکرتم تا تهش ولی جواب ندی قید همه چیزو میزنم جواب نداد

از اولم دوستم نداشتن

اصلا دروغ میگن همه 

الکی میگن برو ای گدای مسکین در خانه علی زن 

دستگیر نیست علی 

از کجا میدونی رفاقت نکردن؟ تو چطور، دختر خوبی براشون هستی؟

دیگه جز ترک گناه و أنواع نماز دعا و ذکر هدیه بهشون چه گهی بخورم که راضی بشن؟ بخدا خستم دیگه اه 

فقط گفتم بیا به خوابم بگو بابامی من هرچی گفتی رو هستم

من فقط نگاه امام علی خواستم! خواستم جواب بده خواستم بابا باشه برام! نداد من همه چیزو ول کردم گفتم تو ...

ببخشید دیگه امام عای باید صبح به صبح واست وحی میفرستاد شما بفهمی دوست داره🤦‍♀️

من فقط نگاه امام علی خواستم! خواستم جواب بده خواستم بابا باشه برام! نداد من همه چیزو ول کردم گفتم تو ...

شاید به صلاحت نیس 

شاید یه امتحانه تاببینه چقدر اهل شعار دادنی

دیگه جز ترک گناه و أنواع نماز دعا و ذکر هدیه بهشون چه گهی بخورم که راضی بشن؟ بخدا خستم دیگه اه فقط گ ...

همینجوری الکی هست 

به امام علی بگی باید تو خوابت اونم بیاد 

خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن