2777
2789
عنوان

من دیگه بریدم اعتقاد بی اعتقاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 167 پست
با خودت فکر کن من واقعا عبادت میکردم و به ائمه ارادت داشتم یا داشتم معامله میکرد ؟؟؟به این فکر کن اگ ...

والا به پیر به پیغمبر من برگشتم گفتم خدایا تو میخوای بسوزم؟ غمی نیست حاجت نده بهم بزار بسوزم فقط خاص دوستم داشته باش

آخ اسی خداکنه ریسمان این عاشقی از روحت جدا بشه احتمال دادم دردت این باشه امکان دسترسی به این شخص مدن ...

دسترسی ندارم مانع هم خیلی زیادع

یعنی چی ریسمان عاشقی جدا بشه؟ متوجه نشدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا به پیر به پیغمبر من برگشتم گفتم خدایا تو میخوای بسوزم؟ غمی نیست حاجت نده بهم بزار بسوزم فقط خاص ...

به والله این تله شیطانه منم توش بودم گیر بودم ولی در آخر گفتم هر جور تو بخوای هر چی تو بگی ولی قسم به بزرگیش تو ساده ترین موضوعات هم میشه حسش کرد ،نزار ناامیدت کنه

تو بده بستونی کار کردی . خدا نگفته نماز بخون ائمه رو دوست داشته باش من هرچی میخواستی میدم . دنیا همی ...

قشنگم برای بار هزار خدمت شما دوست عزیز و هزارمین نفر باید عرض کنم من گفتم حاجت نمیخوای بدی نده صلاح اینه چشم فقط دوستم داشته باش بیشتر توجه کن هروقت صدات کردم جواب بده بهم نشونی بده همین

منم واقعا از خدا بریدم اصلا جوری از دل شکسته م که دیگه حتی اسمشم نمیارم دیگه نمازم نمی خونم میگم به ...

امیدوارم بر اساس حرفای من اینو نگفته باشی عزیزم 

عذاب وجدان به دردام اضافه شه

والا به پیر به پیغمبر من برگشتم گفتم خدایا تو میخوای بسوزم؟ غمی نیست حاجت نده بهم بزار بسوزم فقط خاص ...

در حدی قرآن بخون نماز بخون توسل کن که خیال نکنی طلبکاری ،کم باشه ولی از روی ارادت و عشق انشاء الله اونوقت حاجات دنیاتم میگیری تسلیم باش تسلیم 

به نظرم افسرده شدی

این حسی که داری بخاطر همونه 

رنجت دیگه انقدر به نظرت غیر قابل حل شده که منتظر نیرویی هستی که رنجت رو کم کنه

ولی رنجت جسمیه مثل شکستگی استخوان درمان میخواد

برو دکتر دارو بگیر و یه کم که بهتر شدی میتونی ببینی چکار باید بکنی

قشنگم برای بار هزار خدمت شما دوست عزیز و هزارمین نفر باید عرض کنم من گفتم حاجت نمیخوای بدی نده صلاح ...

شما خدارو برای چی صدا میزنی ؟ یه کاری داری باهاش دیگه یه چیزی میخوای ازش . چرا دنبال نشونه ای؟ چیزی میخوای دیگه . صداش نمیکنی بگی بیا نهار بخور که . 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون خواب امام ها رویای صادقس

یعنی این روایت می فرماید كه شیطان در قالب و شكل پیامبر و دیگر معصومین نمی تواند ظاهر شود؛ ولی از كجا معلوم كه آنی كه در خواب بر ما به اسم پیامبر یا دیگر امامان ظاهر شده است و این ادعا را دارد ، واقعا در ادعای خود صادق است؟ تشخیص این امر برای ما كه پیامبر و دیگر ائمه را ندیده ایم غیر ممكن است ، چرا كه هیچ تصور صحیحی از حضرات معصومین علیهم السلام در ذهن خود نداریم تا آن را با آنچه در خواب دیده ایم تطبیق دهیم

یعنی این روایت می فرماید كه شیطان در قالب و شكل پیامبر و دیگر معصومین نمی تواند ظاهر شود؛ ولی از كجا ...

من از هیچکدوم چهره ندیدم اگر دیدم نور بوده فقط و چیزی که باعث میشه مطمئن باشم خودشون بودن اینه که اصلا خودشون رو معرفی نکردن 

من انگار بهم الهام شد و مطمئن بودم که اون شخص کیه

از همون جایی که گفتم من همه وجودم رو گناه گرفته باعث میشه اگر چیزی هم از سمت شما برام بیاد نبینم مرو ...

عزیزم منتظر چی هستی ؟چجور نشونه ای ؟اینا همش بستگی به خودت داره خدارو چجور بببینی 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

فقط بیاد بگه من بابات میشم همین کافی بود

عزیزم به نظرم باید شناختت رو نسبت به خدا بیشتر کنی 

تحقیق کن خداکیه چه ویژگی هایی داره 

من نخواستم خدارو ببینم خودم رو در اون حد نمیبینم من خواسم امام علی بیاد به خوابم همین

اگر دوست داری امام علی بیاد باید اعمالت رو متناسب با اون قرار بدی 

بایدچشم وگوش وزبونت رو پاک نگه داری تا دلتم پاک بشه تا بتونی یه معصوم وپاک رو ببینی 

اگر میخوای یه چیز پاک رو ببینی یا توخواب یا بیداری باید مثل عرفا دلت رو چشماتو و.... رو پاک کنی یعنی غیبت نکنی دروغ نگی به خدات باور وایمان داشته باشی