2777
2789
عنوان

من دیگه بریدم اعتقاد بی اعتقاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 167 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادامش رو خوندید؟ گفتم بهشون گفتم حاجت نمیخوام فقط دوستم داشته باشن و جواب بدن!

به نظر من اساسا داری اشتباه میکنی . اون کلیپ رو که برات لینک کردم دیدی ؟ جوابی که میتونم بهت بدم همونه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
توجه یعنی چی؟یعنی باید هر روز بیادبگه من بهت توجه میکنم!؟بیخیال حرفت خیلی مسخره اس همین که هیچ حاجت ...

حاجت خیلی خاصی داشتم گذاشتمش کنار عذاب هم میکشم بابتش ولی گفتم نمیخوامش اگر تو نخوای 

یه شب فقط کافی بود که بفهمم دوستم داره

چون خواب امام ها رویای صادقس

نه الزاما شرایطی داره ک مطمئن بشی چیزی ک دیدی حقیقت داره یا ن 

به همین خاطر فکرکنم خودت هم شک داری بهش 

سردرگمی ک اون خواب واقعی بوده یا نه 

من بابا ندارم امام علی هم که همه میگن بابای شیعیانشه یعنی همینقد ارزش نداشتم بیاد بگه؟؟

عزیزم مشکل اینه خودت هنوز باور نکردی که نیاز به اثبات داری وگرنه ایشون واقعا پدر ماست و از پدر زمینی هم صدهزار برابر بیشتر دوستمون دارن.

فقط باید باور کنی، بعد خودت حس میکنی و نیاز نداری بهت مستقیم بگن.

عزیزم خدا به جز موسی وپیامبر تو خواب کسی نرفته یا بهصورت مکاشفه نیومدهخود حضرت موسی هم که گفته بود خ ...

من نخواستم خدارو ببینم خودم رو در اون حد نمیبینم 

من خواسم امام علی بیاد به خوابم همین

حاجت خیلی خاصی داشتم گذاشتمش کنار عذاب هم میکشم بابتش ولی گفتم نمیخوامش اگر تو نخوای یه شب فقط کافی ...

ببین تو اصلا نمیخوای بپذیری اشتباه میکنی منم اعصاب ندارم ولش کن 

حرف همو نمیفهمیم

تو از بی دردی نمیدونی چی بگی! الان یعنی چی دوست داشته باشن چیکار کنن بفهمی دوست دارن

من درد های خودم رو دارم ولی گذاشتمشون زیر پام 

دیگه نمی‌خوام اهمیت بدم بهشون

بغضم میگیره گریه میکنم براشون عذاب میکشم ولی بعدش اروم میشم

درد هست فقط نمیخوام بهش دامن بزنم

فقط خواستم حضرت علی خاص نگام کنه بیاد به خوابم نیومد

خوب مگه همین کافی نبود برای ایمان اوردن شما ک صداتون رو میشنون؟

مال قبل تر ها بود

چند ماه پیش با اینکه اتفاق مثبتی هم برای حاجتم نیوفتاد

الان احساس میکنم دختر بدیم و دوستن ندارن هیچکدوم جواب نمیدن مدتی بود هرچند شب یبار به خوابم میومدن الان احساس میکنم هیچب دوستم ندارن خیلی وقته نیومدن

فقط کافی بود بیاد بخوابم

عزیزم هر چیز همون طور که ما دلمون میخاد نمیشه که . مطمئن باش خوابت هم میاد ولی به موقعش . شاید با همین نیومدن و ندادن میخاد درجه ی خلوص بندگی ت رو بسنجه. 

میخاد امتحانت کنه تو که می گی همه جوره قبولش داشتی حتی حاجتت م نداد گفتی خب نده ولی من باز قبولت دارم حالا خوابت نیومده میگی قبول ندارم . بنده ی واقعی خدا رو قبول داره حتی اگه مثل ابراهیم وسط آتیش باشه.  

اینجا یکی گفت چرا خدا به مردم غزه کمک نمیکنه من میخام بگم به همون دلیل که تو عاشورا به امام حسین و بقیه ی خانواده اش کمک نکرد چون بهترین جایگاه رو واسشون اون دنیا در نظر گرفته . این دنیا که جز دردو رنج و بدی چیزی نداره اونا رو از این دنیا نجات داد درسته؟  

مردم غزه هم اگه دقت کنی واقعا مومن هستن . ایمان و اعتقادشون تحسین برانگیز هست . خدا هم بهترین ها رو واسشون تو دنیا فراهم میکنه .

همون طور که با شهادت امام حسین و یارانش چهره ی پلید یزید بهتر دیده شد الانم با شهادت اونا چهره ی واقعی آمریکا و اروپا و اسرائیل بهتر دیده میشه