2777
2789
عنوان

من دیگه بریدم اعتقاد بی اعتقاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 167 پست
اگه اینطوریه که بس ماها هم همه با وحود این همه درد و بدبختی بخاییم بیان خابمون. تنها شما نیسی که تاز ...

چرا وقتی ازشون میتونی بیشترین هارو بخوای به کم راضی بشی؟ قبلا اومدن 

امام رضا اومده امام جواد اومده ینفر از طرف حضرت زهرا اومده امام زمان اومده 

ولی مال قبل بود هر وقت نشونی میخواستم میومدن 

الان نمیان 

برای همین میگم دوستم ندارن

شما چی فکر کردی!!! الان تو کشور ما ۸۰ ملیون آدم زندگی میکنه که حداقل نصفشون مثل شما نماز میخونن روزه ...

خب هرکسی یه جوری دلش اروم میگیره منم با اینکه بیان به خوابم‌

یزد امام حسینو دید 

من از یزید کمترم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیا پارتی بازی هم کردن خابت اومدن امضا دادن😄. ما بیچاره همونم بااین سن ندیدیم

امضا داد اتفاقی هم نیوفتاد 

گفتم مهم نیست لااقل فراموشم نکن بازم بیا زیاد بیا نیومدن خیلی وقته حس میکنم قهر کردن باهام

چی بگم 🥺 

ولی خواهشاً چند نفر دیگه رو هم به گناه آلوده نکن با این حرفات،...

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘
اسی چرا نمیگی اون مشکلت چی بوده شاید اون امضا برای کم کردن دلبستگیت به حاجتت بوده

من الان بگم که بیشتر از اینا مسخره و تحقیر میشم 

باشه اصلا مسخرم کنید

اقا من عاشق شدم عاشق یه ادم زمینی 

جونم درمیره براش همه چی بهم خوره خواستم یا درستش کنن یا دل بکنم

نه درست شد نه دل کندم که هیچ روز به روز بیشتر درد میکشم بیشتر عذاب میکشم اسمش که میاد بی جون میشم سر میشم دیگه به جنون رسیدم 

الان زمینه کامل مسخره شدن فراهم شد شکر خدا برای یه عده

اره هجده سالمه عاشق شدم شما بگو خریت جوونی بخند بهم بجو پرتوقع بی منطق 

فقط منم که دارم پرپر میزنم میگم یا تمومش کن یا درستش

کو شیطان اگرم بلشه امروزهدیروز که نبود

با خودت فکر کن من واقعا عبادت میکردم و به ائمه ارادت داشتم یا داشتم معامله میکرد ؟؟؟به این فکر کن اگر نمازها و تلاوت قرآن نتونسته ایمان منو محکم کنه که راضی باشم به رضایت خدا که هر چی اون بخواد و هر وقت اون آیا باید بابت این نماز و قرآن از خدا طلبکار باشم ؟

من الان بگم که بیشتر از اینا مسخره و تحقیر میشم باشه اصلا مسخرم کنیداقا من عاشق شدم عاشق یه ادم زمین ...

آخ اسی 

خداکنه ریسمان این عاشقی از روحت جدا بشه 

احتمال دادم دردت این باشه 

امکان دسترسی به این شخص مدنظرتو داری؟ میتونی برای رسیدن بهش کاری کنی یا موانعی سر راهته؟

تو بده بستونی کار کردی . خدا نگفته نماز بخون ائمه رو دوست داشته باش من هرچی میخواستی میدم . دنیا همینه خدا میدونه با هرکسی چطوری خدایی کنه

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه الزاما شرایطی داره ک مطمئن بشی چیزی ک دیدی حقیقت داره یا ن به همین خاطر فکرکنم خودت هم شک داری به ...

چه شرایطی میشه بگید؟

یکی دوبار خواب دیدم امام جواد بهم سیب یا نون میده

یبار ینفر اومد یه نامه داد بهم وسطش بزرگ نوشته‌ بود فاطمه زهرا بهم گفت انقد بی قراری کردی برات امضا زد برو حاجت گرفتی بی قراری نکن پایین نامه نوشته بود بخاطر گلی از امام رضا امام رضا به حضرت زهرا گفته برات امضا کنه خیلی وقته گذشته از این ماجرا یا خواب دیدم چندبار امام رضا بهم میگفت به حسین بگو حل میشه یبارم خواب دیدم امام صادق میگفت دردت رو به حسین بگو امام حسین هم کنارش بود گفتم من گناهام زیاده گفت غصه نخور اونم به حسین بگو حل میکنه برات گفت حتی یه جاهایی تو قران در وصف حسین گفته شده بعد قرانو بهم نشون میداد توش اسم امام حسین بود یا خواب امام زمانو دیدم یه پیرمردی رفت جلو باهاشون صحبت میکرد من خواستم برم جلو پیرمرده گفت نیا من خودم حاجتت رو بهش میگم یا تو حرم خوابیده بودم خواب دیدم امام رضا یه حالتی انگار کنار یه اسبی بود یا روش نمیدونم بهم گفت غصه نخور بسپرش به من یا مثلا من به کسی چیزی نگفته بودم اوایل یکی از اقوام خواب دیدم بود میرم تو ضریح امام رضا کنار جسد امام رضا با گریه نماز میخوام یا حتی یه نفر خواب دید عازم کربلا شدم دارم میرم و خیلی چیزای دیگه

ممکنه واقعی نباشه؟

دلم از این پره ناراحت شدم یبار به حضرت زهرا گفتم دروغ میگی میترسم ازم به دل گرفته باشه برای همین میگم کاش امام علی بیاد به خوابم حداقل بگه بابای منه ...

منم واقعا از خدا بریدم اصلا جوری از دل شکسته م که دیگه حتی اسمشم نمیارم دیگه نمازم نمی خونم میگم به همچین خدایی سجده میکردم؟خدایی که بازیم میده و مسخرم میکنه ؟ دیگه برام تمام شدست هرچی بخوام از کائنات میخوام نه از اون خدای ظالم( تاپیک اخرم)