2777
2789
عنوان

اونایی که خودشون باکلاسن یا اطرفشون باکلاس زیاده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 30 پست
چکار کنم بقیه از حرف زدن باهام لذت ببرناصلا خوش صحبت نیستم بلد نیستم خرف برنم

مهربون و خوش اخلاق باش.

لبخند بزن.

موقعی که یکی داره باهات درد دل می کنه سعی کن بیشتر بشنوی تا ایتکه بخوای هی حرف بزنی و جواب بدی.

و‌‌..‌.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمیزم ولی چجوری تمیز باشم😂

😂😂😂😭😭😭

به نظرم سلامتی زیبایی میاره ادم همه چیزش سالم باشه

پوست خوب موی خوب اندام خوب

دقیقا یکی اینجا گفت ادایی نباش همینه ها

یعنی برای جلب توجه لباس نپوشی برای جلب توجه میکاپ نکنی برای جلب توجه صحبت نکنی 

نمیدونم حس میکنین یا نه این مدل ادما رو ادم از دور حس میکنه که چه قدر این ادم خفنه و سطحش بالاست جوری رفتار نمیکنن که تو به خودت اجازه بدی هر طور دیدی باهاش رفتار کنی

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

2805
ببین اول رو عزت نفس کار کن کتاب :درمان عزت نفس پایین به روش cbtدوره:سوده هروی رو هم زیاد شنیدم اتیکت ...

درخواستمو قبول کن عزیزم میخوام شمارو الگوم قراربدم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

کتاب بخون و ورزش کن همینادم هایی که کتاب میخونن بنظرم خیلی باکلاسن ادم هایی که وقتشون رو صرف یادگیری ...

خب منم منظورم رفتارمه

کتاب خوندن واقعا تاثیر داره؟چه کتابایی

مهربون و خوش اخلاق باش.لبخند بزن.موقعی که یکی داره باهات درد دل می کنه سعی کن بیشتر بشنوی تا ایتکه ب ...

بعد نمیگه جرا فقط نکا میکنه مثل هر🤧

واییییی برعکس من همه دورم جمع میشن نمیدونم چرا اونلحظه اعتماد بنفسم میاد پایین

من بودم بالا میرفتم

چکار میکنی همه میان دورت

ببین اول رو عزت نفس کار کن کتاب :درمان عزت نفس پایین به روش cbtدوره:سوده هروی رو هم زیاد شنیدم اتیکت ...

پیج آرمان و لیان جیه؟

میظه برام بفرستیش عزیزم

ناخن مرتب چجوریه چقدر باید باشه اندازش؟

پیج آرمان و لیان جیه؟میظه برام بفرستیش عزیزمناخن مرتب چجوریه چقدر باید باشه اندازش؟

پیج رو الان برات میفرستم 

من ناخنامو یکم از این حالتم کوتاه تر نگاه میدارم ناخن خیلی بلند واقعا مشمئزکنندست تو خونه به راحتی میتونید مانیکور کنید

پیج رو الان برات میفرستم من ناخنامو یکم از این حالتم کوتاه تر نگاه میدارم ناخن خیلی بلند واقعا مشمئز ...

من ناخونام مدل مربعی هستن اینقدر قشنک مثل شما نمیشن🤧

2810